Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen alaplapot vegyek?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisda
aktív tag
Luxuryt rendeltem.. hogy melyiket kaptam végül az jókérdés. Az biztod,hogy capacitiv,5 pontos multitouch.
Azóta már a TV-t is összetudtam kötni vele. Mostmár csak az USB-vel van gondom. USB-ből nemjön kifele a +5V,ezért külön tápot adtam a Huawei E1750-es Stick-nek,így már életre kelt maga a stick,de még ígysem kommunikál a táblagéppel :/Dávid
-
kisda
aktív tag
USB-vel is gondok vannak... Mini USB port van benne,PC-vel illetve a fali töltővel szépen működik,de akármi mást dugok rá,sekép sehang. Nemjön ki belőle a +5V :/
-
kisda
aktív tag
Nemtaláltam eddig. Elméletileg csak összekell midnent dugni,és kész.
-
kisda
aktív tag
Megjavult magától a kijelző az Onda vx610w tabletnek...
Vettem ma TV-hez kábelt (3.5mm jack-->video+audio rca). Összekötök mindent ahogy kell,de nem akarja átvinni a képet a TV-re :/ Mit lehet vele kezdeni?Dávid
-
kisda
aktív tag
válasz
üzenetére
Visszaküldeni biztos hogy nemfogom. Volt az jelenlegi tablet előtt egy 10.1 colos Flytouch 3 superpad 2 tabletem,azzal is voltak gondok,azt szétszedtem. Ezzel is megpróbálkozhatok.
Remélem tényleg csak a szalagkábel érintkezése a hiba. Szétszedett állapotban bekapcsolhatom megnézni hogy jólett-e? -
kisda
aktív tag
Sziasztok!
Hátha tudtok segíteni nekem. Ma kaptam kézhez az Onda vx610w 7 colos táblagépem,de gondom van vele. A kijelző valamiért negatív. Mármint oylan,mint mikor fényképezésnél negatív módra állítjuk át. Vannak szinek,de maga a háttér negatív. Mi lehet vele? mit tehetek ellene?
Válaszokat köszönöm!
Üdv: Dávid
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen notebookot vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Linux kezdőknek
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- ÚJ! BONTATLAN! Ipad Mini 6 Wifi + Cellular 256GB(független)
- Panasonic Toughbook CF-33- Ütésálló tablet - I5 7200u - Több darab
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Dr.NX