-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Akkor ez is kilőve
Nem hiszem el, hogy nincs egy rendes gép... Mármint, ne kelljen már ilyen apróságokon szívni, hogy pl. nincs market, nincs gps (bár ez nem apróság), amikor rá pár hónapra meg már csak ilyen modelleket lehet kapni, ami így eleve kellemetlen, ráadásul ezeket a modelleket alig lehet majd eladni, vagy nagyon nyomott áron -> erre mondtam, hogy azért sokallom én azt a 60k körül összeget is. Na jó, azért nem lehet ezt így előre megjósolni, hogy mik lesznek, de hát, ez várható.
Első hsz-t nem frissíted esetleg az elhangzott új modellekkel? Új Archosok, netsurfer (vagy mi az), meg nem tudom, mik voltak még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Amazfit Cheetah Round - fogd a pénzt és fuss
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Tesla topik
- Gyúrósok ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest