Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Akkor ez is kilőve
Nem hiszem el, hogy nincs egy rendes gép... Mármint, ne kelljen már ilyen apróságokon szívni, hogy pl. nincs market, nincs gps (bár ez nem apróság), amikor rá pár hónapra meg már csak ilyen modelleket lehet kapni, ami így eleve kellemetlen, ráadásul ezeket a modelleket alig lehet majd eladni, vagy nagyon nyomott áron -> erre mondtam, hogy azért sokallom én azt a 60k körül összeget is. Na jó, azért nem lehet ezt így előre megjósolni, hogy mik lesznek, de hát, ez várható.
Első hsz-t nem frissíted esetleg az elhangzott új modellekkel? Új Archosok, netsurfer (vagy mi az), meg nem tudom, mik voltak még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Synology NAS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lightyear - befektetési app
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Battlefield 6
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- További aktív témák...
- IPAD PRO 12.9" 2. GEN 256GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAl, 27% ÁFÁS
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- iPad 9th cellular 64 GB space gray, akku 85% - "láthatatlan" karc a kijelzőn
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray szürke ajándék fólia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem hiszem el, hogy nincs egy rendes gép... Mármint, ne kelljen már ilyen apróságokon szívni, hogy pl. nincs market, nincs gps (bár ez nem apróság), amikor rá pár hónapra meg már csak ilyen modelleket lehet kapni, ami így eleve kellemetlen, ráadásul ezeket a modelleket alig lehet majd eladni, vagy nagyon nyomott áron -> erre mondtam, hogy azért sokallom én azt a 60k körül összeget is. Na jó, azért nem lehet ezt így előre megjósolni, hogy mik lesznek, de hát, ez várható.
Dr.NX