Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Így festenek a PowerColor AMD Radeon RX 9000 sorozatú VGA-i
- Elűzi a fekete képernyős hibákat az új GeForce driver
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nara19
aktív tag
A 8"-os, nem csillagászati árban mért tabletek többsége1024*768-as kijelzővel rendelkezik.
Ha már az "A" brand-es felhozatalt nézzük (és androidnál maradunk), akkor a 8"-ban marad az LG és az Asus Memo pad 8, az első igen kellemes paraméterekkel, a második meg erősen túlárazva.
Még itt található (árban) a Samsung Galaxy 3 8" is, ami szintén drága a tudásához képest.Ha a Lenovo Yoga 8 ( ami a tesztek alapján a Memo Pad HD 7 teljesítményét hozza) nagyobb kijelzőt és még hosszabb üzemidőt ígér (mint az Asus MP HD7), mindezt 55.000-ér, akkor jó vételnek tűnik. (nekem)
Főleg úgy, hogy ezen az áron "A" brand-es masina az Acer Iconia A1 8 van, kisebb felbontással és harmad üzemidővel.
Én köszönöm mexel -nek, hogy felhívta rá a figyelmet, többek között ezért olvasom a fórumot.Az az eddigiekből "lejött", hogy neked a csak és kizárólag a nexus 7 vonal a "tablet" de szerencsére nem vagyunk egyformák, mert nekem a 2012-es verzió nem jött be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Magic Keyboard 12.9-inc A2480/3/4/5/6 generation/1 hónap gar./
- Xiaomi Redmi Pad Pro 6GB/128GB + érintő ceruza + tok
- iPad mini 6 64GB Fekete Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4063
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Samsung Galaxy TAB S6 Lite - 64 gb + 64GB + Billentyűzet - Wifi + LTE