- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VR topik
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TV antenna és jelerősítés
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
spiritex #44264 üzenetére
A myaudio-nak van ahogy a fentebbi írás is mutatja
Inkább a szerviztapasztalatok lennének a fontosak. Szinte minden itthon forgalmazott motyónak kell legyen valamilyen garis ügyintézési lehetősége, vagy a boltba kell visszavinni vagy a megadott szervizbe. Sajnos sokszor ott van a baj, hogy amikor hibás lesz a készülék akkor kezdődik a mutogatás, a javítás/csere kikerülése, stb. Ezekről lenne jó egy összegzés, mert egyre több féle kütyü van és már nem is olyan olcsók. A lenovonál most pl úgy tudom nincs itthono szerviz, hanem futár viszi-hozza a cuccot. Az hogy ez mennyire működik, nem tudom.
Én azt szeretem jobban ha személyesen be tudok menni olyan szervizbe ahol beszélhetek azzal az emberrel aki valójában javítani is fog. Sajnos mindenhol szinte már "ügyintézőkkel" kell tárgyalni, és az infó már nem jut el oda ahová kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpársportok
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest