- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joachim
tag
Ha valakit esetleg érdekelne egy PIPO M8HD, akkor érdeklődjön nálam.
Ugyanis megrendeltem, kifizettem és már úton van kis hazánkba, azonban időközben rátaláltam az LG G Pad-ra és a 10.1-es kijelző helyett a 8.3-as számomra ideálisabb, igaz az LG 90eFt.
A PIPO-t annyiért adom amennyibe nekem került. 248$ volt szállítással együtt...
Már csak az a kérdés, hogy vámot és ÁFA-t kell-e majd fizetnem utána, mert mostanában sajnos mindent megfognak.Viszont hosszas keresgélés után bukkantam a PIPO M8HD-ra, amit az Xperia Z tablettel említenek egy lapon.
Link a termékről itt.Tesztek és videok már vannak róla, bár október végén jelent meg, de úgy tűnik az egyik legjobb a kínai tabletek közül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest