Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Hatalmas kijelzőt és saját fejlesztésű processzort kapott a Xiaomi Pad 7 Ultra
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
contaxg
veterán
Hááát a fene se akkor szögbeverőt cipelni. Ha komolyabb gép kell előkapom az Contax RX-et.
Az optika rajzol nem a váz és van még egy tarcsi FX3/2000 a szekrényben. Én nem izgulnék erre a minőségre kérdésre annyira. Amire kell teljesen jó a Yashica. Nem a fronton akarok a sárban csúszva hartéri képeket készítni. Arra való a Leica.
(#1159) Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ
Az NDK-és Zeiss Jena és a japán (NSZK) Zeiss nem azonos egymással és ezek az optikák általában jobbak a hasonló Nikon, Canon társaiknál. -
Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ
tag
spanyoll: jaja, olyan tömör gyönyör jellegű!
akkor ezekszerint a Yashica is 'másodvonal', mint a Minolták? (ugyanaz az objektív bajonett, mint Practikán? ezért tudsz rajta Zeiss-et használni?) Nikon-ból has kategória, az jóval drágább? (szempontokat ld lejjebb...
)
miben nyílvánul meg az, h félautomata? mi van rajtuk automatizálva? ("ha olcsosag a fo szempont akkor vagy egy japan fix obis tavmeros (olympus 35 sorozat, pl az rc, vagy canonet ql, ricoh stb). ezekkel az a baj hogy vagy felautomatak vagy ha manualis akkor nincs fenymeres." - optikus)
optikus: nyilván vmien mértékű kompromisszum lesz a végeredmény... de a fix (nem cserélhető) objektív nem volt szempont, cs azt mondtam, h lehet akár olyan is...
és a vásárlással tudok várni, nem sürgős!elején vagyok ennek a témának, tisztában vagyok vele, ettől független lelkes vagyok, meg izgatott, meg kíváncsi, meg...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest