Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi erősítő építése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
contaxg
veterán
Hááát a fene se akkor szögbeverőt cipelni. Ha komolyabb gép kell előkapom az Contax RX-et.
Az optika rajzol nem a váz és van még egy tarcsi FX3/2000 a szekrényben. Én nem izgulnék erre a minőségre kérdésre annyira. Amire kell teljesen jó a Yashica. Nem a fronton akarok a sárban csúszva hartéri képeket készítni. Arra való a Leica.
(#1159) Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ
Az NDK-és Zeiss Jena és a japán (NSZK) Zeiss nem azonos egymással és ezek az optikák általában jobbak a hasonló Nikon, Canon társaiknál. -
Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ
tag
spanyoll: jaja, olyan tömör gyönyör jellegű!
akkor ezekszerint a Yashica is 'másodvonal', mint a Minolták? (ugyanaz az objektív bajonett, mint Practikán? ezért tudsz rajta Zeiss-et használni?) Nikon-ból has kategória, az jóval drágább? (szempontokat ld lejjebb...
)
miben nyílvánul meg az, h félautomata? mi van rajtuk automatizálva? ("ha olcsosag a fo szempont akkor vagy egy japan fix obis tavmeros (olympus 35 sorozat, pl az rc, vagy canonet ql, ricoh stb). ezekkel az a baj hogy vagy felautomatak vagy ha manualis akkor nincs fenymeres." - optikus)
optikus: nyilván vmien mértékű kompromisszum lesz a végeredmény... de a fix (nem cserélhető) objektív nem volt szempont, cs azt mondtam, h lehet akár olyan is...
és a vásárlással tudok várni, nem sürgős!elején vagyok ennek a témának, tisztában vagyok vele, ettől független lelkes vagyok, meg izgatott, meg kíváncsi, meg...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lefagyhat a Galaxy A56, így lehet feléleszteni
- Google Maps
- Hobby elektronika
- Musk azt ígérte, hogy 24/7-ben dolgozik tovább a cégeinél
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest