Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • envagyok

    veterán

    válasz osztraksajt #4554 üzenetére

    Play1 = ritka jó termék sat vételre. Megy a libreelec, stb. A supportja ultra gáz volt 1 évig (az android most is az), sok volt a vita, a kamuzás. De most kiforrott lett. Az első hónapokban a hajamat téptem, de most már örülök hogy van. Ha a play2 2 tuneres lett volna, cseréltem volna. Nekem most az a tv szerver +2 bedugott usb dvb-t stickkel.
    Wetek play2<= k1plus A Kiplus még több is a play2-nél a kombó tuner miatt. Az egyik 110euro, a másik 55USD :) Szerelési minőség, táv ugyanaz a minőség. Mivel a legújabb alex féle libreelec már kadenciahelyes, és hamarosan a kszaq féle is használni fogja a tunereket, és mert az android mind weteken, mind kipluson egy kaka, így nem is kérdés, melyik jó választás.
    A MiniMX meg 20usd-ért ugyanazt tudja, mint a wetek hub 90 eur-ért.
    Kszaq-t már ismerem lassan több mint egy éve, kitartóan fejleszt a régi mxq-ra is (s805), volt pár extra kérésem, szó nélkül belepakolta az akkori openelec portjába. Nálam jobban vizsgázott, mint a wetek support.
    Mindezt úgy írom, hogy volt/van már nekem asrock ion, asrock beebox htpc-m, wdtv live-om, raspberry pi 1,2, amlogic s805,s812,s905 olcsó kütyüm, wetek play, Nvidia shield

    [ Szerkesztve ]

    Keresek 3dfx és régi ATI, Nvidia videókártyákat, Gravis, Creative hangkártyákat!

Új hozzászólás Aktív témák