Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz djnice #35117 üzenetére

    Sajnos le is írtad a választ... sokan akár 1$ miatt is az olcsóbbat választják. Nem csak itt a boxoknál, bárhol. Ezért virágzik ennyire a kínai hulladékpiac. A minőséget kevesen fizetik meg, ( értve ezen most ezt a szintet amiről beszélünk, nem a minőségi termékeket)
    Fura hogy itt a boxokról van szó, hogy nem tökéletes a 905W. Én azért írtam hogy sokaknak jó választás lehet mert azt sem tudjuk milyen tv-n nézik. Te nyilván minden kis hibát észreveszel egy videón, foglalkozol vele, neked még egy 905X vagy komolyabb sem lesz tökéletes, ez érthető.
    ( olvasva a LE fórumát látom a hozzászólásaitokat a Tiédet és Blakey-ét is, és sokat köszönhet a LE az észrevételeiteknek mert sok mindent az alapján javított kszaq is)
    De van aki tv vásárláskor is csak annyit néz hogy hú ez a tv akciós és most 40-el olcsóbb, és megveszi, közben egy normális igényeknek nem megfelelő lefutott gyenge paneles tv-t vesz meg. Ezekből az emberekből van több. Sokat járok műszaki boltokba és ezzel ott simán találkozni minden nap. Észérveket meg sem hallgatnak, főleg ha még 10-20 ezerrel drágábbat ajánlanék ( ami 150-200ezernél már elenyésző)
    Na az ilyen tv-khez és azoknak akik ezekkel maximálisan elégedettek ( mert miért ne lennének azok ha nekik tetszik) azoknak valószínűleg nem lesz baja a 905W-vel sem, mert nem fogják látni azokat a különbségeket amik vannak a lejátszók között.
    Vagy azoknak is jó lenne mint pl én ( ha kellene ilyen box de nem kell) mert itthon most egy 127-es plazmát nézek ami nem tudja a 24p-t még. Így nem is látom azt a röccenést ( illetve mindig látom a 24p hiánya miatt) amiben különbözik a 2 lejátszó. Másik otthon van Sony 4k tv is, ott már észrevenném nyilván, de nem azt nézem jelenleg.
    Elmúlt az a világ amikor az olcsó termék is jó volt, nem volt egyértelmű hogy a legolcsóbb = legrosszabb. Most már kb itt tartunk.
    Egyébként örülnék ha le tudnál Te is tesztelni egy 905W-t a rommal hogy mit szólsz így hozzá, Blakey tesztjei is sokat segítettek.

Új hozzászólás Aktív témák