Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bullw

    tag

    Sziasztok!

    Kis segítségre, tanácsra lenne szükségem.

    Van két H96 Pro + boxom. Az egyik vacakolt már az elején, ezért küldtek nekem másikat. A tápja is kinyíródott, és másik táppal viszont be tudtam üzemelni, de nem volt 100as szerintem így sem.
    Viszont szeretném ha esetleg fel lehetne támasztani. Azon anno 7.1.1-es droid volt, aztán felraktam rá fogpiszkálós módszerrel 7.1.2-t. A másik már eleve azzal jött.
    A jó boxról LE latt dd módszerrel a leírás alapján lementettem a droidot, és gondoltam, hátha valahogy be tudom üzemelni a másikat is és arra LE alól felrakni a droidot. Igazából egy NAS-t szeretnék belőle összehozni OMV-vel, ahogy fentebb olvastam, de most már nem tudom rábírni, hogy elinduljon. Esetleg szétszerelés után rá lehet bírni valamilyen módszerrel, hogy úgy reseteljen, mert a reset gombra is csak villan egyet a kék led, de nem csinál semmit. Azon az LE is hosszabb folyamat után indult el, viszont a jó boxon indul elég hamar. Próbáltam már A-A usb kábellel az usb foglalaton is tápot adni neki, de nem reagált. Viszont volt amikor üzemelt, és ezért érdekelne, hogy fel lehetne e támasztani.

    Ötleteket, tanácsokat előre is köszönöm! :R

    A másik dolog, amit még észrevettem az utóbbi pár ezer hsz olvasgatásánál, az az, hogy sokan frissítik az SU binárist, és ki is csinálják a bokszot. Nekem is volt egy ilyen alkalmam, mikor a play áruház automatikusan frissített mindent, de akkor helyre tudtam pofozni. Esetleg az összefoglalóba is be lehetne rakni, hogy erre figyeljen oda mindenki, mert hazavághatja a boxot vele egyből. Ámbár láttam, hogy sokan az összefoglalót nem böngészik, vagy csak felületesen. Igaz a terjedelme miatt elég bő kis olvasmány, és én is onnan ollóztam össze sok mindent, nagy köszönet és hála érte a topikgazdáknak! :R Sokat segített, mert eleve nulla vagyok ezekhez a boxokhoz, de ha szájbarágósan le van írva, akkor el tudok kicsit evezni az árban.

Új hozzászólás Aktív témák