- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Technoman
őstag
válasz Ejelhar #28883 üzenetére
Nálad ezt mit jelentett, a gyakorlatban?
Nálam szintén auto-ra van állítva frissítés. Amikor betettem a tesztelgetős kártyámat (rajta az utcsó előtti 8.2.1.2.LE-vel), akkor többször kiírta, hogy van LE frissítés, de nekem sem csinált semmit és nem találtam sehol sem lehetőséget a frissítés elindításra.
Erre megnézem a PC-n lévő LE mappát és látom, hogy már be is tette az Update mappába a vacsi új 8.2.2.1.-et. Bár nem sikított a gép, hogy kér egy restartot , én ezt manuálisan megtettem. Be is frissítette villámgyorsan.
(Lehet, hogy csak beképzelem, de sokkal gyorsabb volt az update, mint szokott lenni)Ezek szerint, biztonságképpen, ez direkt müxik csak f"élig automatán" (én döntöm el egy restarttal, hogy telepedjen-e az új FW, ha meg nem akarom, akkor törlöm az Update mappa tartalmát)
Jól gondolom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xbox tulajok OFF topicja
- Óra topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs