Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    Sziasztok! Keresk pár embert aki letesztelne egy AFR megoldást androidon, talán itt még nem volt szó róla. Megkérdeztem djnice-ot, mert segítségre volt ezzel kapcsolatban szükségem, annyira a videós kérdésekeben nem vagyok otthon, ( ahogy a droidosban és linuxosban sem de ez más kérdés) de tudott teljeskörüen válaszolni AFR ügyben

    A minix-ben állítólag megoldott az AFR és kadenciahelyes a lejátszás. Van egy lehetőség hogy az AFR rendszerszinten működjön ne csak kodi/spmc alatt hanem akár Youtube vagy MXplayer stb alatt is. Én itt ahol most tesztelek nem tudom letesztelni csak félig mert az itteni TV-im nem tudják a 24P-t.

    Ha valaki tesztelné és leírná az eredményeket talán érdemes lenne tovább menni a dologgal.
    Ami lényeges lehet, hogy a 23.976 az vajon 24Hz-en megy-e, mert állítólag az nem jó. Ezt kellene megnézni.
    ADB-vel vagy terminal emulatorral kellene egy sort beírni, de sajnos csak addig működik amíg nem indítjuk újra a boxot. ( van olyan tapasztalat is hogy sokszor a kép nem indul csak a hang és plusz gombot kell nyomni a távon stb, de talán erre is van megoldás)

    Ha működik akkor talán érdemes lenne megoldani majd hogy fixen telepíthető legyen.

    Amit be kellene írni:

    echo 2 > /sys/class/tv/policy_fr_auto

    vagy így is jó:

    echo "2" > /sys/class/tv/policy_fr_auto

    Ellenőrzésképpen ha ezt beírjuk és 2 jön ki eredménynek akkor elvileg jó a dolog és AFR Level 2-n üzemel a box:

    cat /sys/class/tv/policy_fr_auto

    Le tudná tesztelni valaki hogy működik-e jól és a 23,976 az hogyan megy? Sajnos úgy tudom nem helyesen mműködik, de kipróbálni nem tudom, akkor viszont hanyagolható lesz a téma ha nem jó.

    Közben van még valami ami a blokkosodáson és pixelesedésen segít, szinte tökéletesen megy majd a lejátszó, de azt másik posztban

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák