Hirdetés
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
- Titkos Aluminiumot tervez a Google a PC-khez
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Raspberry Pi
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Pánik a memóriapiacon
- Amazon Kindle
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtend
senior tag
Nem ajánlatot teszek csak sajàt tapasztalat/vélemény:
nekem egy u box típusu van (amlogic s805) 1gb mem 8gb tarhely...2 usb 2.0 + micro usb (otg kabelt adnak hozza), h.265 kódolás,kodi,4.4.2 gyárilag rootolt rendszer. Firefoxal használom meg vezeték nélküli bill+egér. Firefox minden oldalt visz (meg is lepődtem hogy az rtl most is megy amihez silverlight plugin kell elvileg), kodi mindent visz, 20-30gb-os filmeknél torpan meg kicsit ha belehúzok. Van benne rj45+wifi+bluetooth+spdif+hdmi+av+sd olvasó. 33 dollar eu raktárból. Nekem eddig bőven elég volt az 1gb ram nem érzem hiányát még +1gb memóriának
-
interstate76
addikt
Ennyiért sajnos nincs ilyen, ugyanis neked 2 GB RAM-mal szerelt eszközre van szükséged, ill. az S905-ös készülékek mögött szerintem még nincs túl nagy felhasználói bázis.
Amikor az M8S-t rendeltem, akkor hasonló szempontok mentén keresgéltem, de hiába leveleztem a kínai eladóval vásárlás előtt, mégis egy klón kötött ki nálam, amit csak OpenELEC-kel tudok idegesítő hiányosságok nélkül használni. Szóval az M8S egy szuper eszköz lenne, ha biztosan tudnál olyat venni, amire van custom rom.
Én S812-es CPU-val szerelt masinát vennék 2 GB RAM-mal, és ezek alapján ezt ajánlanám, ha lenne EU-s raktáron, így kiszállítva lenne összesen 65,07 USD, de sajnos kifogyott. Ennél olcsóbban szerintem nincs minőségi, droidos mini pc, azaz kicsit meg kell emelned a keretet. Vagy vehetnéd esetleg ezt, de ez is kifogyott és a szállítás valamiért drágább, szóval 58,25 USD lenne a vége, gyengébb cpu-val. Nézz körül más webshopokban, ill. rendelheted Kínából is, de utóbbi esetben fennáll némi ÁFA-veszély is.

(#5148) Janaboy

Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- iPhone topik
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi