- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós kamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtend
senior tag
Nem ajánlatot teszek csak sajàt tapasztalat/vélemény:
nekem egy u box típusu van (amlogic s805) 1gb mem 8gb tarhely...2 usb 2.0 + micro usb (otg kabelt adnak hozza), h.265 kódolás,kodi,4.4.2 gyárilag rootolt rendszer. Firefoxal használom meg vezeték nélküli bill+egér. Firefox minden oldalt visz (meg is lepődtem hogy az rtl most is megy amihez silverlight plugin kell elvileg), kodi mindent visz, 20-30gb-os filmeknél torpan meg kicsit ha belehúzok. Van benne rj45+wifi+bluetooth+spdif+hdmi+av+sd olvasó. 33 dollar eu raktárból. Nekem eddig bőven elég volt az 1gb ram nem érzem hiányát még +1gb memóriának -
interstate76
addikt
Ennyiért sajnos nincs ilyen, ugyanis neked 2 GB RAM-mal szerelt eszközre van szükséged, ill. az S905-ös készülékek mögött szerintem még nincs túl nagy felhasználói bázis.
Amikor az M8S-t rendeltem, akkor hasonló szempontok mentén keresgéltem, de hiába leveleztem a kínai eladóval vásárlás előtt, mégis egy klón kötött ki nálam, amit csak OpenELEC-kel tudok idegesítő hiányosságok nélkül használni. Szóval az M8S egy szuper eszköz lenne, ha biztosan tudnál olyat venni, amire van custom rom.
Én S812-es CPU-val szerelt masinát vennék 2 GB RAM-mal, és ezek alapján ezt ajánlanám, ha lenne EU-s raktáron, így kiszállítva lenne összesen 65,07 USD, de sajnos kifogyott. Ennél olcsóbban szerintem nincs minőségi, droidos mini pc, azaz kicsit meg kell emelned a keretet. Vagy vehetnéd esetleg ezt, de ez is kifogyott és a szállítás valamiért drágább, szóval 58,25 USD lenne a vége, gyengébb cpu-val. Nézz körül más webshopokban, ill. rendelheted Kínából is, de utóbbi esetben fennáll némi ÁFA-veszély is.
(#5148) Janaboy
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Horgász topik
- Brave
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1.5TB HDD
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- ÚJ! DDR5 GAMER PC - RTX 5060 - Ryzen 5 7600 - 16GB DDR5 - 500GB Nvme SSD - DLSS4!
- ÚJ! DDR5 GAMER PC - RTX 5060 - Ryzen 5 8400F - 16GB DDR5 - 500GB Nvme SSD - DLSS4!
- Mac Mini M1 Újszerű 16GB/256ssd/1-3 hónap gar./p4290
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged