- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Newton%
csendes tag
Az athlon xp t-bred 2000+ -et szorzó állítás nélkül csak az FSB-t és a mag feszültséget húza 2600+ pontosabban 2170MHz-et tudtam kicsikarni belőle a szorzó:12.5x az FSB: 175MHz a magfeszültség:1,725V, de persze dobtak olyan athlon xp t-bred 2000+ procit a piacra amelyből alig tudsz kicsikarni még 50MHz-et is. Úgy, hogy csak úgy döntheted el, hogy mennyit bír a procid ha kipróbálod.
-
Mkill
aktív tag
Szia a AMD XP2000-2100-2200+ nem igazán lehet huzni.
A 2000 és 2100-as Palomino magos procikban alig van tartalék, max 100-150Mhz az meg semmi. Egy 1700-as Tbred magos porrá veri tuningnban a 200 és 2100+ os procit. Pl. egy 1700-as lazán megy fizikailag 2GHz-en, míg egy 2100-nál már 1800MHz iszonyú nagy szerencsének számít.Ez egy tuningolásal foglalkozo enber irta nekem és igaza van haveromnak 1700+@ 1990Mhz megy neki.
Énis ijen procit fogok venni. -
LukE
veterán
Ha Palomino, vagy TbredA, akkor nem nagyon húzható, mert mindkettónek valahol 1800-1850Mhz körül van a határa brutál fesz emelés meg hűtés nélkül. Sajátom 1780-t viszi 1.85V-on. 1800t néhány percig bírja terhelve.
Ha tbredB, akkor meg jóó sok MHZ.
Ha nincs semmi extrém tuning, nem fagy/hibázik, akkor 60 fok körül még nem gáz, ha meg széthajtod, akkor meg -12 fok is sok
szorzózárhoz meg ezt neked(): http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=8245 nem nehéz, meg olcsó, meg nem bántja a garanciát.
-
Dr.Burn
őstag
Nekem egy AMD XP2100+ procim lesz! Reménykedem abban hogy 2600+ eltudom huzni! De a végső határ az a 3000+ lenne egy Gigabyte lapban! Szerintem a tied is menne 2600+ valami jó hűtéssel. De nem bíztos! De szerintem az enyém sem fogja a 3000+ dobálni. De azzért még reménykedem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elemlámpa, zseblámpa
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Projektor topic
- Xbox Series X|S
- Csúcshálózat: ROG STRIX GS-BE18000 router tesztje
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest