Hirdetés
- CES 2026: csúcssebességet képviselnek az Acer új hálózati eszközei
- CES 2026: Végre tényleg lapos
- CES 2026: izmos tápokat villantott a be quiet! Las Vegasban
- CES 2026: AI-fókuszra kapcsolnak az Acer Swift, Aspire és Nitro notebookok
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
Új hozzászólás Aktív témák
-
komi77
senior tag
válasz
t72killer
üzenetére
Ne érts félre. Pont az effajta felhasználási terület miatt tart vissza az ára engem. Én sem vagyok hi-tech játékos és a játékaim miatt erős túlzás lenne ez a pár százezres tétel. Mondjuk úgy drágállanám a pár órás játék élményhez ezt a kiváló kártyát. Én ezért inkább várok vele. Nyilván senkibe nem beszélném bele a gyereket. Akinek ez a szíve választottja úgyis megveszi. Ha nem lenne ekkora tétel egy percet sem haboznék.

-
komi77
senior tag
válasz
t72killer
üzenetére
Valóban lehet alternatíva 1050-ről váltásnál. Na és a 4K kijelzőt is meg lehet venni később ha nincs még. Nekem minden esetre várakozós a dolog. Még akár egy-két évet is ráér. Addigra kiforr a technika és talán másik oldalon is lehet valami, ami az árakra hatással lesz - talán.

-
komi77
senior tag
Nem gondolnám, hogy a 1080 Ti tulajok futnak 2080-at venni, sőt még a Vega tulajokat sem tenném ide. Az ár amit a 2080-ért kérnek legfeljebb a már 4K-s kijelzővel rendelkezőknek "érheti meg". A többieknek meg jó ideig elég lesz a már meglévő 1070-től felfelé vga vagy akár egy Vega is. Sem játékok, sem más nem indokolja, hogy ennyit költsünk egy vga-ra. A konzolok meg köszönik jól vannak. Nem érzem nagy sikertörténetnek ezt a karit a közeljövőben ezen az áron. Mondom ezt úgy, hogy jelenleg nincs ennyi pénzem erre a célra, viszont ha nagyon kéne bármikor tudnék akár kölcsönből is venni egyet - de minek?. Aztán tévedhetek is és lehet ez lesz a világ legjobban keresett eszköze

-
komi77
senior tag
válasz
lezso6
üzenetére
Köszi a választ! Mennyire reménytelen ez a helyzet? Mi okozza, hogy Amd nem tudja ezt a hátrányt lefaragni? Nem gondolom, hogy nincsenek elég jó fejlesztőik vagy elég pénz. Vagy talán az új kártyái jobbak lesznek? Mindenki érdeke ez lenne. Nagy a monopol hatalom és az árak is.
-
komi77
senior tag
Kedves szakik. Nézegetem a Turing kártya teszteket. Ezekben rendre szerepelnek Vegák is. Totál nem értek a technikai részekhez. Ezért is érthetetlen, hogy a Vegák ekkora számítási teljesítmény mellett mitől ilyen gyengék játékokban. Olyan mintha traktorral akarnának az F1-ben versenyezni. Rohadt erősek csak kb hatvan kört vernek rájuk percenként. Mi okozza ezt. Pedig jó lenne ha itt is versenyeznének a gyártók mert ez a monopol helyzet nem tesz jót az áraknak. Lassan már egy jobb kvalitású gamer pc egy pár éves alsó kategóriás kocsi árába kerül

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Autós topik
- LED világítás a lakásban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pánik a memóriapiacon
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest