- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Google Home/Nest
- OLED TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Végre módosított a shader fordításon a Monster Hunter Wilds
- Milyen TV-t vegyek?
- Több játékon engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Projektor topic
- Megjött a Red Magic kompakt táblagépe az EU-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yllgrim
őstag
válasz
#85552128 #9777 üzenetére
A Fury memoriakezelese utanmar nem nagyon kell nekem annak hasznossagat magyarazni
A tobbit mar annyisszor kitargyaltak ezen topik lakoi es azt is ezen a szintem miert ertelmetlen, ha veszel 100e ft-ert egy kartyat, ne az az evi, per ezer ft-nyi villanyszamla szamitson...
Raadasul van egy erdekes tapasztalatom tavaly marcius ota nem volt semmilyen driver problemam (290X -Fury X)
Mostanaban meg zsinorban jonnek a driverek es teszik a dolgukat. Erthetetlen... Ciki lassan.
Amikor a 3db 980 Ti-t probaltam, ott mar beleszaladtam parba, nem veszes de ha mar ezen szorozunk...
SZERK: amugy meg amig a kartya teszi a dolgat es neked megfelel senkit nem erdekel milyen a szine, a felhasznalok tobbsege igy van vele. Aki a ket ceg rivalizalasabol ekkora szemelyes hadjaratot folytat annak meg sok a szbad ideje, energiaja
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Acer Wave 7 Mesh: Hetediziglen
- Gyúrósok ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Honda topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest