Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• proci985

MODERÁTOR

válasz gbors #8054 üzenetére

ugyanannyit fogyasztanak a gyakorlatban.

illetve nekem 1050en jar alapbol a GPU (mem 5400), legen belenyalt a furprime a 610Wba konnektorbol. az kb 310-330W, csak a GPUn. nem is birta a gyari hutese, se sima Cosmos oldallappal, se Cosmos S (+NZXT 200mm@700rpm) komboval. jo, a DCU2/Matrix hutese nem sikerult jol 290xre.

kapott egy vizesblokkot, azota 510Won peakel (es meg tudom fogni 70 fok alatt), de ez kb a minimum miutan raraktam egy 150 euros, backplatevel kb 4 kilos blokkot. ugy kb 250W korul van, de a Hawaii eleg durvan szivarog, legen meg 63 fok firestrikekorok alatt eselytelen kategoria.

• Abu85

HÁZIGAZDA

válasz gbors #8054 üzenetére

Ja igen, az erősorrend az igazából különböző limitációkból adódik össze. Tipikus célja a tesztnek sorra terhelni mindent a maximumra, és előhozni a rendszerek limitjeit. Akárhol előjön egy limit az már rossz lesz a végső eredményre. A játékokban ezek biztosan nem így lesznek terhelve. A hasznossága azonban vitathatatlan, nagyon jól lehet látni belőle a rendszerek kiegyensúlyozottságát.

(#8055) Petykemano: Ha jönnek ilyen processzorok, akkor nem a játékok és a DirectX 12 miatt. Ez gyakorlatilag biztos. Erről pont az inteles cimbivel beszéltem a hétvégén, és az egyik legnagyobb húzófícsőrnek az IGP-k kihasználását tekintik a DX12-re dolgozó fejlesztők. Ennek többféle módja lehet, de a cél a kihasználatlan, sokszor 300-800 GFLOPS-os erőforrás befogása. Ezt nehéz lenne verni csak CPU-ból.

Új hozzászólás Aktív témák