Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
ugyanannyit fogyasztanak a gyakorlatban.
illetve nekem 1050en jar alapbol a GPU (mem 5400), legen belenyalt a furprime a 610Wba konnektorbol. az kb 310-330W, csak a GPUn. nem is birta a gyari hutese, se sima Cosmos oldallappal, se Cosmos S (+NZXT 200mm@700rpm) komboval. jo, a DCU2/Matrix hutese nem sikerult jol 290xre.
kapott egy vizesblokkot, azota 510Won peakel (es meg tudom fogni 70 fok alatt), de ez kb a minimum miutan raraktam egy 150 euros, backplatevel kb 4 kilos blokkot. ugy kb 250W korul van, de a Hawaii eleg durvan szivarog, legen meg 63 fok firestrikekorok alatt eselytelen kategoria.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Ja igen, az erősorrend az igazából különböző limitációkból adódik össze. Tipikus célja a tesztnek sorra terhelni mindent a maximumra, és előhozni a rendszerek limitjeit. Akárhol előjön egy limit az már rossz lesz a végső eredményre. A játékokban ezek biztosan nem így lesznek terhelve. A hasznossága azonban vitathatatlan, nagyon jól lehet látni belőle a rendszerek kiegyensúlyozottságát.
(#8055) Petykemano: Ha jönnek ilyen processzorok, akkor nem a játékok és a DirectX 12 miatt. Ez gyakorlatilag biztos. Erről pont az inteles cimbivel beszéltem a hétvégén, és az egyik legnagyobb húzófícsőrnek az IGP-k kihasználását tekintik a DX12-re dolgozó fejlesztők. Ennek többféle módja lehet, de a cél a kihasználatlan, sokszor 300-800 GFLOPS-os erőforrás befogása. Ezt nehéz lenne verni csak CPU-ból.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Mini-ITX
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Videó stream letöltése
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3310 2in1 i5-8G I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 Plus Black Dynamic Island, 48 MP fő kamera 256 GB -100%
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest