- Végre elkezdődik a DGX Spark gépek szállítása
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
mlinus
őstag
válasz
AsakuraDave #49651 üzenetére
a BL4 nagyon éhes, és nem hozza azt a látványt amit ilyen gépigény mellé várna az ember, de legalább nagyon kevés a stutter, és jól skálázódnik a teljesítmény a beállítások függvényében.
a stalker 2őt akárhogy állítgattam, szar volt, a framegen se volt az igazi. a BL4 szerintem játszhatósaág szempontjából sokkal jobb állapotban van.
nem dícsérem, mert faszom az unreal 5be, de nem akkora katasztrófa mint néhány más ue5-ös cím.
-
PuMbA
titán
válasz
AsakuraDave #49651 üzenetére
Most sok helyen mélyponton vannak a játékstúdiók, talán azért, mert volt leépítés.
Cyberpunk 2077-hez jött egy 2.3-as javítás július közepén, amit a Virtuos csinált és azóta folyamatosan akadozik 3 másodpercenként a játék AMD kártyákon. Sok YouTube videó van erről, illetve nálam is játszhatatlan a "rángatás" miatt. Beküldtem már régen a hiba jelentésemet, amiről érkezett visszajelzés, hogy felvették a ticket-et rá és tudom, hogy másik is jelentették, mert látom a játék fórumán.
Tegnap kijött egy 2.31-es patch a játékhoz és nem javították ki....volt egy jó állapotban lévő játék, azt is sikerül elb*szni. Ez egy dolog, de hogy egyáltalán nem sietnek a javítással, semmiféle kommunikáció nincs erről az már vérlázító, mintha nem hibáztak volna, minden f*sza. Nyaralnak, felveszik a csillagászati fizetést és ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest