Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Borsos árú alumíniumfelni? Nem, egy asztali PC!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DudeHUN
senior tag
válasz
BerserkGuts #49556 üzenetére
Ha már részletek. 6700XT és 140k alatt volt. Proci 70k alatt volt anno, 32GB RAM 22k volt akcióban ezt pontosan tudom, SSD-k 50k alatt összesen.
2017.05-ben vettem a lapot egy R7 1700 társaságában (ami most szerver lett másik lappal). A lap 8+ éves igen. Tehát azóta a fő komponensekre nem ment el 300k. Ha szigorúan nézzük vettem új házat és hűtőt. Ezekkel cirka 350k. De a nem gaming részét nem számolom, ha már "PS-em olcsóbb" a téma ami triggerelt.
Warhammerre több ment el 8 év alatt, mint PC harverre... akkor a PS jobb, mert olcsóbb? Érted mit mondok?
De leírom megint: árban nézni hobbit, hogy bibi az én verzióm éri meg jobban full marhaság. Annak semmi értelme. Mások a preferenciák, más szinten érdekel, más értéket képvisel egy egyén életében. PC vagy konzol full egyéni preferencia és nem a megérésen szól játékra. Mindegy! A lényeg, hogy neked megfeleljen.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- World of Tanks - MMO
- Fotók, videók mobillal
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Háztartási gépek
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Lista frissítve (1000+ db laptop - 2025.10.07) - RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest