Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz Jacek #43729 üzenetére

"a DLSS és RT kivűl lóf*sz"
    Nem. Csupán nekem nem ér meg 15%-al gyorsabb raszter tempó 15%-al magasabb árat, amikor DLSS-el igencsak gyorsul a 3060, illetve RT-vel a jelenlegi szoftverekben csúnyán elveri a 6600-at. Az FSR szép és jó, a probléma az, hogy egyfelől a teszteredmények alapján jópár játékban jobb eredményt lehet DLSS-el elérni, másfelől nem teljesen alternatívái egymásnak, megvan az FSR előnye is, amit ugyanúgy lehet élvezni az RTX-eken is.

Azt már írtam, hogy én az MSRP-t tartom iránymutatónak az árakat illetően, nem a pillanatnyi Svéd készletek árait. De ha mindenképpen ide akarunk venni külföldi árakat, legyen pl. Caseking legolcsóbb készletes árak (más nagyobb német webshopokból is hasonló arányokat fogsz találni):
    - RX 6600 XT: 536€
    - RTX 3060: 621€
    - RTX 3060 Ti: 697€

Gyakorlatilag15%-al drágább a 3060 és 30%-al a 3060 Ti. Persze, mivel az Nv árakat jobban felvitte a bányászat, így ez több, mint az MSRP alapján indokolt lenne, a 3060 Ti-nak 20$-al illene csak drágábbnak lennie. :DDD Illetve itthon is 200K körül volt aprón a 3060, amíg nem derült ki, hogy "unlockolható", akkor instant felment 300-ra. :W De majd utoléri a bányász végzet a 6600-at is, szerintem nem is olyan sokára, ahogy olvasgatom a bányász fórumokat.... ;]

#43735 Jacek : "Gyorsabb és jobban is kapar a jó kis LHR-es 3060-nal"
    Nem LHR-eset kell venni. ;] :P Az 3.62$-t hozott az elmúlt 24 órában (sima 3060).
    De az LHR-es is még erősebb, ott 2.55$-t látok. A 6600-nál már csak 2.29$-t. Az LHR-es 3060 Ti meg már más dimenzió 3.26$-al. Lásd: [link] .

"hogy az miylen homokba dugom a fejem hogy csak MO létezik"
    Épp te érvelsz azzal, Svédországban éppen mennyi az éppen készleten lévő példányok. :DDD Én MSRP-ből indulok ki, mert az az ár, aminek a polcokon illene lenniük normális körülmények között. Persze értem, hogy a készlet meg az éppen aktuális hiány-árazás is belejátszik, de az azért eléggé változó, ki hol éppen milyen árakat tud kifogni és meddig. Erről szerintem nem érdemes kiindulni egy általános VS fórumban, mivel az nem az a topik, ahol az éppen aktuális piaci viszonyokra érdemes fókuszálni.

• b.

félisten

válasz Jacek #43729 üzenetére

Mint minden a párbeszédben te svéd árakkal példálózol de magyar forintban írod az árakat ... mi meg úgy gondolom Magyarországról beszélünk és nem svéd koronában írjuk az árakat.

Én most így hirtelen rákerestem,a legolcsóbb 6600XT-t 239 ezer forintért találtam itthon, a 3060 233 ezer a 3060Ti 276 ezer. :(

hardveraprón új bontatlan garis van 199 ezerér 1 darab kinti garis, utána 215 ezer,
    3060 225 ezer 3060 Ti 252 ezer..

Új hozzászólás Aktív témák