Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Malibutomi #41617 üzenetére
igen én is írtam hogy marketing rizsa,de igaz abban a kontextusba ahogy leírták így mellékes.Meg kell élniük a marketingeseknek is mindkét cégnél.
értem én, csak jó lenne figyelmbe venni hogy jelenleg nincs ennél jobb ilyen sebességben.
Én is egy véleményt írtam hogy már sokadszor olvasom tőled ezt, ennyi. Ettől nem kell meghatódnod hogy engem zavar ,leírhatod még 100x, én meg leírhatom hogy unalmas olvasni 100xAmúgy majd meglátjuk mit dob rá a konkurencia nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Beköszöntött az űrinternet kora
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Futás, futópályák
- Nem lesz iPhone 19
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- MSI MECH 2X RX 6600 XT - eladó!
- SAPPHIRE Radeon RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- Asus RoG STRIX RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X OC Videokártya! BeszámítOK
- Gigabyte RTX 4080 XTreme WaterForce 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő