Új hozzászólás Aktív témák
-
olyan dolgokkal jössz amiről fogalmam sincs hogy kapcsolódnak ahhoz amiről szó volt, elindultál egy teljesen más vonalon. De igen,mellékesek számunkra a kínai internet kávézók és a Vulkan fejlesztés és implementáció, és az hogy az AMD hogyan csökkentett költséget , hogy valahogy leszorítsák a veszteségeket mert hétköznapi halandó mikor bemegy egy boltba vesz egy hardvert a tesztek alapján jó esetben és erről szól a helyzet.
nekem mint nvidia felhasználó azon kívül, hogy ha jön frissítés az experiencen át telepítem és használom a képernyő mentés funkciót semmi másra nem kell a program soha. nem nyitogatom meg naponta és szörnyülködöm , nem érdekel, Az számít , hogy egy játék fusson az adott kártyán hiba nélkül és a gyártó ehhez biztosítson nekem drivert. Ezt mind2 gyártó megteszi a többi mellékes, nagyon is mellékes nekünk a gép előtt.
A vulkannak nagyon szorítok és hajrá!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Gamepad
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Magisk
- Milyen notebookot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest