- Google Chromecast topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Notebook hibák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Petykemano #31900 üzenetére
Mit ? Hogy ezek az appok amiket linkeltél != a Steam Hardware Survey ?
Onnan, hogy megnyitod őket és:
az nem az amit bizonyos időközönként feldob, hanem ez:
A SteamVR-t és a CS:GO surveyt nem tudom kitölteni, mert már megcsináltam hónapokkal/évekkel ezelőtt - tehát eleve nem lehet rendszeres stat mérésre használni. A Dota és Filmmaker megáll küldésnél. Ennek ellenére novemberben engem is egy survey kitöltéssel fogadott, csakúgy mint április-május környékén, mert azt egy teljesen más app gyűjti. Szóval lehet nyomkodni a fenti cuccokat csak nem érdemes, valószínűleg azok inkább a Valve játékokhoz/fejlesztőinek voltak tervezve mint valami bug report tool, csak páran megtalálták őket... Majd akkor kell amikor magától kéri.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest