- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
válasz
Yutani #30125 üzenetére
"Maxi respekt, hogy így lepergeted magadról az NV fanok genyózását!"
Melyre semmi szükség nem lenne, ha lespórolta volna a "menthetetlen AMD fan vagyok, üssetek" coming out-ját. Millió plusz egy legit ok van egyik vagy másik oldalt preferálni, itteni hozzászólásokban is néha épp hogy csak nem lóg a számba a lóláb néhány kommentből, de megállják a "mert fan vagyok és kész" ultima ratio-t. Rupsz tovább ment, és büszke is rá.
De a pingvines matrica nagyon jól néz ki.
Meg úgy általában, GPCMR battlestation / mancave a javából.
-
törölt tag
válasz
Yutani #30125 üzenetére
Nincs itt semmi problema szerintem, kulonbozo erdeklodesu emberek kulonbozo preferenciaval rendelkeznek, ennek megfeleloen keresnek hardvert. Azt nem ertem miert kell minden korommel egy allaspontot vedeni, en megertem ha valaki NV parti mert az evek soran az valt be, ugyanigy lehet ez AMD reszrol is.
Az hogy valakinek valamiert faj hogy masoknak valamiert mas a preferenciaik arrol en nem tehetek, kivallo szakemberek vannak az okok feltarasara.
En nem voltam AMD parti vagy NV parti, egyes forumozoi csoportok hosszu evek kemeny munkajaval ertek el hogy az AMD-t preferalom, ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest