- Fujifilm X
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Felszállni készülő drón? Nem, nyitott In Win "ház"!
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
válasz
Yutani #30125 üzenetére
"Maxi respekt, hogy így lepergeted magadról az NV fanok genyózását!"
Melyre semmi szükség nem lenne, ha lespórolta volna a "menthetetlen AMD fan vagyok, üssetek" coming out-ját. Millió plusz egy legit ok van egyik vagy másik oldalt preferálni, itteni hozzászólásokban is néha épp hogy csak nem lóg a számba a lóláb néhány kommentből, de megállják a "mert fan vagyok és kész" ultima ratio-t. Rupsz tovább ment, és büszke is rá.
De a pingvines matrica nagyon jól néz ki.
Meg úgy általában, GPCMR battlestation / mancave a javából.
-
törölt tag
válasz
Yutani #30125 üzenetére
Nincs itt semmi problema szerintem, kulonbozo erdeklodesu emberek kulonbozo preferenciaval rendelkeznek, ennek megfeleloen keresnek hardvert. Azt nem ertem miert kell minden korommel egy allaspontot vedeni, en megertem ha valaki NV parti mert az evek soran az valt be, ugyanigy lehet ez AMD reszrol is.
Az hogy valakinek valamiert faj hogy masoknak valamiert mas a preferenciaik arrol en nem tehetek, kivallo szakemberek vannak az okok feltarasara.
En nem voltam AMD parti vagy NV parti, egyes forumozoi csoportok hosszu evek kemeny munkajaval ertek el hogy az AMD-t preferalom, ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Manli NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- SAPPHIRE Radeon RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- ZOTAC Twin Edge RTX 4060 Ti 8GB OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- ASUS ROG STRIX RX 5700 XT GAMING OC 8GB Garanciával!
- ASUS DUAL RTX 2060 SUPER EVO V2 8GB Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3622, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest