- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Solymi81
üzenetére
COD IW userek pedig jobban szerettek volna játszani az új COD-ukkal.
RX 470 4GB nekem a vizes boltban pedig ennyiben volt, de a 8GB még ettől is jóval drágábban indult és nem érte meg a felárat akkor. RX 480 4GB meg messze 100ezer felett és környékén volt és a 8GB azon is túl... Ne mostani árakkal gyere, amikor olyan fél éve használom már ezt a Polaris 10 videókártyát. Kimértem és végigpróbáltam minden olyan játékkal amihez kedvem támadt volna játszani. Marad a Youtube videók nézése, hogy ezek milyen szépen néznének ki magasabb grafikai beállitásokat használva, de ez nálam még nem valósitható meg. Néhány rovátkával még ezen szint alatt vagyok, és még 25-30ezret hozzáteszek az eddigi erőfesszitéseimhez és talán elérem azt a szinvonalat. 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 13s-IML - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

RX 470 4GB nekem a vizes boltban pedig ennyiben volt, de a 8GB még ettől is jóval drágábban indult és nem érte meg a felárat akkor. RX 480 4GB meg messze 100ezer felett és környékén volt és a 8GB azon is túl... Ne mostani árakkal gyere, amikor olyan fél éve használom már ezt a Polaris 10 videókártyát. Kimértem és végigpróbáltam minden olyan játékkal amihez kedvem támadt volna játszani. Marad a Youtube videók nézése, hogy ezek milyen szépen néznének ki magasabb grafikai beállitásokat használva, de ez nálam még nem valósitható meg. Néhány rovátkával még ezen szint alatt vagyok, és még 25-30ezret hozzáteszek az eddigi erőfesszitéseimhez és talán elérem azt a szinvonalat.