- E-book olvasók
- Androidos tablet topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házak után a VGA: ASRock csúcskártya kijelzővel
- Gaming notebook topik
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Mellélőttél, mert az NV erőlteti, hogy a DX12 címeit teszteljük. Emiatt lesz több DX12 cím a csomagban.
Mivel hoztak és hoznak jó címeket, így nekünk ez csak jó. Kezdésnek kapásból ott a Division DX12 patch.(#24123) smc: Skype-on. Alapvetően igazuk van, hogy kevés az NV-től származó DX12 játék a tesztben. De elsődlegesen azért, mert kevés DX12 játékot szponzorálnak. De én sosem zárkóztam el attól, hogy a jól optimalizált DX12-s NV-s játékokat bevegyük a tesztbe, csak hozzanak jó címeket. Ott van példának a Division. Hozták a DX12-t, át is váltunk rá. Ők boldogok tőle, én boldog vagyok, hogy végre hozzák a címeket, ti pedig több DX12 mérést láthattok.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GAINWARD GeForce RTX 4070 Ghost 12GB GARANCIÁLIS, DOBOZZAL, SZÁMLÁVAL
- EVGA FTW3 ULTRA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- 27% - ASUS ProArt RTX 4060 Ti OC 16GB GDDR6 Videokártya!
- 27% - MSI RTX 4060 Ti VENTUS 3X OC 16GB GDDR6 Videokártya!
- GIGABYTE RX 9060 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mivel hoztak és hoznak jó címeket, így nekünk ez csak jó. Kezdésnek kapásból ott a Division DX12 patch.