- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
proci985 #21850 üzenetére
na kozben talaltam egy megfelelo tesztet, tenyleg nem ment a Just Cause 3ban a multigpu egyik oldalon sem.
Az egyetlen kulonbseg skalazodik / nem skalazodik szinten a ket gyarto kozott nemi microstutter GTA5 alatt AMDnel CFben. Ebbol nekem az latszik amit korabban mondtam, hogy ha az egyik gyartonal skalazodik a multiGPU, akkor a masiknal is fog. AMDnel megesik, hogy par napot kesik a profil, de elnezve az idei helyzetet sajnos mar nem nagyon van profil.
Egyebkent ahogy nezem ez is a szokasost hozza ki, avagy minel GPUnehezebb a helyzet, annal jobb a skalazodas, ha van. Viszont tenyleg eleg sok jatek van hibahataron belul egy gpuhoz kepest, foleg 2016 kiabrandito. Ami meg ennel is jobban kiabrandito, hogy egy GPU meg mindig nem teljesen eleg 4Kra.
miklosss2012: ez nekem tulmelegedesnek tunik, nalam a Matrix Platinum csinalt ilyet meg legen aminel kisse alulmereteztek a hutest (ill kicsit magas volt a gyari fesz az alacsony ASIQos kartyahoz, ez nezopont kerdes).
a masodik ket kephez hasonlot en tulmelegedo memoria miatt lattam Project Carsban.
ja igen: Crysis3 magasabb felbontasban jobban terhel a furmarknal rendszerszinten (GPU szinten hasonlo a helyzet, de mas is melededik ami a hazban adott esetben magasabb ambient tempet csinal).
ez persze rajtad nem segit, az meg kulon szomoru, hogy adott esetben a 290X utan a furyt is custom vizzel kellett huteni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- EA Sports WRC '23
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged