Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• proci985

MODERÁTOR

válasz TTomax #21849 üzenetére

JC3ban ahogy en lattam csak "single SLI" volt, tehat nem megy. force AFR van AMDvel is, de azzal nem sokat erunk.

de ha tudsz mutatni benchmarkot ahol az SLI javulást mutat azt szivesen veszem.

Egyébként pedig nem fogom az AIO-s TitanXeimet fillérekért leadni valakinek,majd ha lesz olyan egy gpu ami ennél gyorsabb talán,nekem pascal kimarad mert semmi értelme.
    TXek helyett nekem FC vizezett 290X OCk vannak, de a mondat többi része áll. Azzal a kikötéssel, hogy az új Titan talán már gyorsabb náluk GPUbound helyzetben extrém felbontásban, az 1080 még biztos nem volt az.

Jó, pár napja persze közepesen mérges vagyok az új Deus Exre, de némi irritáció kisimítja a ráncokat és sokkal kevesebb energia, mint mondjuk eladni két kártyát, a vizesblokkokat, bukni darabonként kb 200 eurot helyi áron, beszerezni egy 1080at még 200 euro ráfizetéssel (+150 euro elkerülni egy második átszerelést amikor rájövök, hogy ez is baromi hangos terhelve*), szerelni 40 órát, kihúzni a forgalomból a desktopomat egy-két hétre miközben dolgozni is kéne rajta lehet, aztán konstatálni, hogy van három cím ami már jobban fut (amiből kettőt kitoltam szóval mértékkel érdekes). miközben mondjuk a tavalyi kevésbé HWigényes játékok ahol megy a CF jellemzően 60+ fpssel mennek eyefinity ultrán. hát persze.

*ez relatív, vannak csendes kártyák, de épített víz jellemzően más világ.

Új hozzászólás Aktív témák