- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- HiMedia lejátszók
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Pánik a memóriapiacon
- Androidos tablet topic
- Még a krampusz is a hardvereket csekkolja
Új hozzászólás Aktív témák
-
A TXAA és társai a lehetőségek szar kihasználása. Én konkrétan egyetlen olyan review-t nem láttam, ahol pozitív értékelést kapott volna. QB ua. Lehet, hogy a cél a filmes hatás, de még jobb lenne, ha az lenne a cél, hogy tetsszen az embereknek. Veszek qrvadrága VGA-t azért, hogy rondább legyen a játék - a hülyének is megéri
Ráadásul míg a TXAA kikapcsolható, a QB baromsága tudtommal nem.Még egyszer - a CPU-limit megoldásához nem kell low-level API. A DX11-ben a vonatkozó részt ki kellett volna cserélni, igen.
A fejlesztők mérései sokat nem érnek, mert érdekeltek abban, hogy valamilyennek mutassák. Független, in-game méréseket szeretnék látni, ilyenel csak az AotS kapcsán találkoztam.
Azzal amúgy nincs gondom, ha csak a GCN profitál belőle, mert ha ilyet tud az arch, és a fejlesztők beleteszik a munkát, akkor persze, hogy legyen gyorsabb. Ha tényleg érdemlegesen gyorsabb.Alternatív fordítókat írni és karbantartani persze, hogy teher. Nem is mindig éri meg - persze erre csak akkor jön rá az ember, amikor már belement a hegység méretű munka.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akkumulátor
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M - Garancia
- Dji Osmo Pocket 3 Creator combo
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Ráadásul míg a TXAA kikapcsolható, a QB baromsága tudtommal nem.