- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- OLED TV topic
- Projektor topic
- El sem merte árulni két új SSD-családjának árazását a Kioxia
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
füles_
üzenetére
Van erről bármi hiteles adat hogy akár Szlovákiában is eddig mennyi 1070 1080 at adtak ki?
Ez a NV végét váró emberke kb olyan mint a Kájl volt a másik oldalon aki szerint hatalmas megoldhatatlan probléma van a Polaris gyártásában
Besértődött aztán most ossza őket.
Vagy a rebellisták már elfoglalták a GddrX gyárat
Az igazi első valós ringes meccs a Beast meg az 1070 között lesz, ár érték arányban természetesen/ nem feltétlenül FPS harc.
Erről az égész fura és erősen frusztrált helyzetről igazándiból csak a PR tehet aki előrehozta a kártyák kidobását, aztán most olyan mintha lenne valami, illete van is valami az 1080 SLIseknél kb. (átváltottak 4K-ra)
Nagyon sok pénzért meglépheted előre az amúgy egy másfél éves kártyaváltást.
Én azért emeltem ki az 1080 TI-t mert azzal hogy az 1080 Custom gyártói ráálltak a Founder árra ++ azzal beállították a TI 300 fölötti árát úgy értettem a majdani beállt árát és nem a kezdeti megjelenéskorit.
Bocsánat elrontottam
az 1080-at aposztrofáltam középkategóriának, és ez akkor is így van ha jelenleg ez a leggyorsabb, azért csak lesz felette még legalább két kártya. (ez jelenleg a türelmetlenek ideje)
Én egyszerűen arra leszek kiváncsi hogy meddig tart ez az NV tudat mi az az ár aminél kezd foszladozni , mikor kezd pattogni mint csempe a Máv wcben
, ha az emberek azt nem veszik észre hogy eddig 140 ért vették a 980 at és most 300ért is lesznek az 1080-ak. A TI 350 körüli megjelenési ára elég lesz hozzá vagy meg kell várni a 400-as Pascalt? Tehát hogy mikor rántódnak vissza emberek a valóságba amiben egy infos állásra 73 ezret fizetnek pesten havonta.
Köszönöm hogy meghallgattál
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- MSI RX470 4GB DDR5 használt eladó.
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASUS RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Besértődött aztán most ossza őket.
az 1080-at aposztrofáltam középkategóriának, és ez akkor is így van ha jelenleg ez a leggyorsabb, azért csak lesz felette még legalább két kártya. (ez jelenleg a türelmetlenek ideje)
, ha az emberek azt nem veszik észre hogy eddig 140 ért vették a 980 at és most 300ért is lesznek az 1080-ak. A TI 350 körüli megjelenési ára elég lesz hozzá vagy meg kell várni a 400-as Pascalt? Tehát hogy mikor rántódnak vissza emberek a valóságba amiben egy infos állásra 73 ezret fizetnek pesten havonta.