Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
válasz
huskydog17 #1779 üzenetére
Fent épp leírtam... De amúgy tudod mi az érdekes megint ezekben a tesztekben?
DX alatt jobb mindkét esetben az átlag eredmény
De amúgy én nem hiszek ezeknek a teszteknek, mert más tesztekben meg pont az ilyen gyenge low-end procik épp hogy megforgatják a 290x ventijét
És megint más az ha 1920x1080-ról beszélünk, mintha 2560x1440-ről beszélnénk. Utóbbi esetben gyengébb proci, alacsonyabb órajel is jobbak kihajtja a kártyát. Míg előbbi esetben az én procim egy 780 SLI-t 4,3-4,4GHZ-től tud kihajtani rendesen, egy 3770K-t nagyon nagyon meg kell húzni, hogy kihajtson egy 780 SLI-t, oda már kell 4,6-4,7GHZ is. Viszont ha 1440p-t állítasz be, akkor mindkét proci már 4GHZ-nél lazán 100%-on tudja pörgetni a kártyákatSzóval 1080p teszteket kell nézni, ahhoz lehet bőven viszonyítani is, hiszen legtöbb embernek 1080p-je van, nem 1440p...
Szerk, az utolsó mondatodra: Látom nem érted. Direkt külön megemlítettem azt is, azért hogy mondjak egy példát, hogy miért semmire nem jó továbbra sem az, hogy egy 170dollcsis cpu ugyan azt tudja, mint egy 1000dollcsis a játékok alatt
Másba nem lehetett belekötni, akkor gyorsan ebbe
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bluetooth hangszórók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mobil flották
- Javít a szinkronizációs modelljén a Vulkan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen autót vegyek?
- DVBViewer
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged