Új hozzászólás Aktív témák
-
sg22
senior tag
Verpityu akar egy jokis VGAt venni mondjuk BF4hez. Nezi nezi a teszteket. hmm gondolkozik melyiket vegye, a 290x 500 dollarert, vagy a gtx titant 1000 dollarert. Az mar a loteri kutyat sem erdekli hogy vannak extra ficsorjei, vagy leviszi a kutyadat setaltatni olyan okos. Azert csinaltak meg a titant hogy jol odaverjenek az amdnek gaming teren. Ami sikerult is amikor megjelent, 1000 dollaros aron
. Erre jott a valasz, hogy hoho, tudunk mi jobbat (ugyanolyat) fele aron. Es meg is erkezett. Szerintem ezt siman nevezhetjuk ´titanveronek´ Nem ertem mire fel rugozol ezen.¨Errol ennyit¨
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fujifilm X
- Kedvenc zene a mai napra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Formula-1
- XPEnology
- Rövid előzetest kapott a The Outer Worlds 2
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- További aktív témák...
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT OCF 16GB Zalman Z1 PLUS CM 1200W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3456
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

. Erre jott a valasz, hogy hoho, tudunk mi jobbat (ugyanolyat) fele aron. Es meg is erkezett. Szerintem ezt siman nevezhetjuk ´titanveronek´ Nem ertem mire fel rugozol ezen.