- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- 3D nyomtatás
- Notebook hibák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cl.aci
aktív tag
válasz
TTomax #12137 üzenetére
Oké hogy itt gyorsabb az NV, de azt magyarázd meg nekem miért nincs a tesztekben amit erröl az oldalról linkelsz egyeteln egy darabb 300-as AMD kártya sem, nem futja az oldalnak rá vagy direkt felejtik ki öket?
Ez már régota érdekel, érdekes modon NV oldalról mindegyik újabb kártya szerepel, de se egy 380-at se 390-et vagy netán egy 390x-et sem láttam még ezeken a szép szép szines grafikonokn, de az is érdekes, hogy amiket linkelntál előzőekben és volt dual gpu is a tesztekben ott is csak NV kártyák szerepeltek, emiatt szerintem ellégé megkérdöjelezhető az oldal objektivitása, bár az eddigi hozászolásaidat elnézve ez téged nem nagyon érdekel, mert megfelel neked az ilyenfajta hozzáállás egy tesztoldaltól. -
-
imi123
őstag
válasz
TTomax #12137 üzenetére
Troll on
Még biztos nincs bekapcsolva az Async,vagy háttérben tengert számol mert az Nv lefizette őket.
És ez még nem igazi nexgen engine.Majd lesz jövőre egy sokkal jobb ami tényleg megmutatja hogy tényleg a DX11-el volt a gond.
Nem igaz hogy az AMD legalább egy játéknál nem tud többet fizetni mint az NV.Troll off.
Én arra leszek kíváncsi hogy egy nagy cég mit kezd a DX12-vel.
Talán a Rise of Tomb Raidernél kiderül.Amit kihoztak a X360-ból...le a kalappal.
Hátha ekkora figyelmet kap a PC-s port is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vicces képek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Windows 11
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3087
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest