Új hozzászólás Aktív témák
-
Én arról nem akarok véleményt nyilvánítani, hogy megalapozott-e a félelmük, viszont a piaci lépéseik egyértelműen preventív jellegűek, ahelyett, hogy a jóval kényelmesebb (és olcsóbb) reaktív irányt követnék. Ilyen a "980Ti" májusi kihozása, és ilyen a szokatlan dupla kuponakció a 970-980 range-re. Ezek mind azt célozzák, hogy aki csak lehet, vegyen tőlük új hardvert minél előbb. Ha magabiztosak lennének, akkor az AMD launch után, a végső árak ismeretében tennének lépéseket.
Számítok a 960-hoz kapcsolódó akciózásra is, és még az sem kizárható, hogy a 960 fölé és / vagy alá is jön új kártya - bár lehet, hogy itt már valóban elég lesz a reaktív vonal.(#5310) CsonkaImo: A Titan X árazásán az látszott, hogy nincs konkurensük - nagyon sok az 1000 USD. Az 1300 USD-s pletykát szerintem saját maguk dobták be a közönség megtesztelésére, és vszleg érezték, hogy az már nem menne - nem a Radeonok miatt, hanem mert túl sok potenciális vásárlónál csapná ki a biztosítékot.
-
CsonkaImo
addikt
-
imi123
őstag
Én sosem értettem mi a jó a Fanboyságban.
Mindig azt kell megvenni ami éppen a legjobb.
Sajnos az alaptalanul nagy elvárások és csoda várások később jó nagy pofára eséseket eredményeznek.
Nagyon jók az AMD kártyák.De hogy majd dx12-ben egy 285 megver egy 980-at azért rendesen túlzott elvárás.
Meg kell nézni az új konzolokat.Hiába a rohadt nagy tudás ha nincs meg az erő a vasakban.
Mindenesetre nagy tisztelet az AMD-nek hogy hogy folyamatosan állja a sarat. -
HSM
félisten
Nem értek egyet.
Ajánlom ezt a figyelmedbe: [link]Azért az a 18ms vs 28ms frametime különbség elég brutális. Szépen látszik az is, hogy a GTX alig nyer az async megvalósítással a DX11-hez képest, míg a Radeon a másfélszeresére gyorsul, saját magához és a GTX-hez képest is.
Nekem erősen úgy fest, hogy az újgenerációs motorokban a Maxwell-ek erősen görcsölni fognak, míg a 290-eknek meg sem fog kottyanni.Amit amúgy teljesen jogosan írsz, az az idő. Nagy kérdés, hogy mikor fog eljönni a DX12 kora. Ezen múlik majd a Maxwell-ek sorsa szvsz.
Amúgy halkan megjegyzem, ezek találgatások. A tényeket tudjuk (lásd a linkek pl.), de nyilván nem tudhatjuk előre, hogyan fog alakulni a történelem.
Ami amúgy a Mantle-t illeti, nekem teljesen hozta BF4-ben, amit elvárhattam tőle, igen jó szolgálatot tett.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Sose mondtam olyat, hogy a low-level API miatt nem tudod majd futtatni a programot. Csak annyit mondtam, hogy a konzol, illetve a low-level API hatása az lesz, hogy a játékokban lesznek olyan funkciók, amelyek csak Radeonon működnek. Erre volt pár példa, lásd a Thiefben a TrueAudio és az async compute, a Lichdom: Battlemage-ben és a Sonic & All-Stars Racing Transformedben a TrueAudio, illetve a Civ 6-ban a speciális MSAA. Ezeket más hardverrel nem éred el. Ilyen a jövőben is lesz egyébként, és ennek vezető indikátora a konzol, valamint az, hogy a low-level API irányban a szabványalkotók a konzolhoz próbálják igazítani a PC-s API-k tudását, hogy a fejlesztők minél több dolgot átmenthessenek. Később ezeket ráérnek a gyártók beépíteni a hardverbe, és a meglévő kód futni fog.
-
HSM
félisten
Azért azt ne felejtsük el, hogy közben eltelt kb. 6 év. Az elég sok idő. Tehát ha előveszel 6 évvel ezelőtti hozzászólásokat, akkor elő kell venni a technika akkori állását is.
Másfelől korábban az új technikát visszafogták a konzolok technikai színvonala, a mai konzolok ezzel ellentétben inkább előre húzzák az új technológiák kihasználást.
(#5113) gbors: A második pont lesz az izgalmasabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- Asus ProArt RTX-4060 OC 8GB (PROART-RTX4060-O8G)
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest