- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
Új hozzászólás Aktív témák
-
FaBatka
aktív tag
Helyzetjelentés!
A budapestiek átvehetik a matricát a Teréz krt 11. szám alatt levő számtechboltban(az Oktogonon vagyok) 10-18h-ig. A vidékieket pedig kézzelfogható mélben tudom meglepni. -
Sanya
nagyúr
Nekem is kell matrica!!! PLZZZ
-
FaBatka
aktív tag
Na akkor a helyzet!
Ha jól számolom akkor az egérpad elfogyott....
Matrica VAN!!! Kb 45 darab leszámítva az előrendeléseketA fekete ház tulajdonosai különösen jól járnak, mert fekete alapon fehér AthlonXp felirat, körbe azüst keret, szóval csini...
Inteles nincs sajna, kidobáltam mindet...
Nem akarok egy AMD-Intel vitát csak a helyzetet közöltem, ha lesz Inteles akkor szólok. -
Fr4G
aktív tag
azért nem vagy egyedül inteles
)
-
LukE
veterán
nekemisnekemisnekemis XP matricát
ja, 1-2 oldskool Athlon matricát esetleg fel tudok ajánlani, van 3.
-
Egy db matrica engem is érdekelne ha marad még.
-
pRedATor
tag
OFF
Bocs, nem akartam az egészet félkövérre!!
On -
pRedATor
tag
FaBatka!
A hivatalos INTEL ''disztri'' nem lepett meg véletlenül, de most komolyan??
Mint egyedüli INTEles kissé kisebbségben vagyok, nade ne lángoljon fel senkiben a harag (mármint AMDsben).. -
YoungOld
tag
Szia FaBatka!
Ha esetleg maradt volna még elfekvőben matrica (gondolom a pad elfogytott), akkor érdekelne engem is. Mivel nem pesti vagyok, ha küldök egy válaszborítékos levelet, úgy elküldenél egyet? (Eh, pofátlanabb leszek: a haveromnak is szeretnék, tehát ha kettő van, az nagyon boldoggá tenné kicsi szívemet...) Köszi -
Panther
HÁZIGAZDA
Holnap derül ki hogy mi van a felragasztható AMD logókkal, ha jól emlékszem, ugye? Akkor meg tudunk majd beszélni vmi időpontot egérpad/matrica ügyben? Amúgy BP melyik részén jó neked? Én a Délibe érkezem, mivel vonattal jövök, de mondj nyugodtan bármilyen ismertebb helyet, ahova megy BKV, ha jó neked persze
-
pRedATor
tag
Húj, de el áemdésedett a topic:
Ha lehetne akkor apróbetűkkel írnám, hogy ha vkinek van hasonló INTELes cumója, azért nyugodtan írjon a topicba, hátha nem tagadják ki azonnal a ''Paradicsomból''. -
FaBatka
aktív tag
Szóval a helyzet a következő:
Matricára biztosan holnap tudok választ adni, hogy van-e, illetve, hogy hány darab van belőle.
Egérpad pedig van két darab újszerű állapotban(azt is mondhatnánk, hogy 0 kilométeres) illetve van egy enyhén használt. Két darabon Athlon XP felirat virít, a maradékon pedig Duron fityeg...
A padok 100%, hogy vannak -
zsoltee10
addikt
Már sokan szóltak előttem, de ha jut még, akkor nekem is kellene matric meg az egérpad is tök állat lenne.
-
realist
őstag
Engem is érdekelne...
-
FaBatka
aktív tag
Van ám 2 azaz kettő darab AMD-s egérpadom is
)
-
Hequila
őstag
Nem akarom azt írni, hogy nekem is, nekem is, mert ezt már előttem sokan írták, de a mondanivalóm tartalma ez.
-
[amne]
senior tag
Hát én szívesen segítenék abban a terjesztésben, 1-2 matricáért cserébe
-
FaBatka
aktív tag
Eredményt csak holnapra ígérek, bennt vannak a melóhelyen...ha minden igaz.
-
FaBatka
aktív tag
Na akkor utánakeresek, elvileg kell lennie valahol kb 80 darabnak. Rajta az AMD logo, megy egy athlon xp felirat. Még a régi design nem az új Athlon64 matrica. Ha megvannak sikítok
-
Panther
HÁZIGAZDA
Aaaaa nekem is nekem is AMD-s matricát lécci!!
-
Ace
tag
Ha van akkor igazán kisegíthenél vele...
-
FaBatka
aktív tag
Inteles a dobozos procikhoz adnak, AMD-s meg van nekem valahol egy tekercsnyi
-
Ace
tag
Mint tudjátok ezeket a kis képeket a gépek elejére lehet ragasztani angolul case stickernek hívják..honnan lehet ezeket beszerezni illetve magyarországon be lehet e egyáltalán..
?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest