-
PROHARDVER!
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Zoo123
senior tag
Vajon mennyivel lesz gyorsabb a 7970-es mint a 6970?
Gyorsabb lesz mint egy 5970?
Jelenleg 5850 cf-et használok 900/1200-on, ha ezt a teljesítményt tudná egy GPU max 90 ezerért azonnal váltanék.''Nem vagyok komplett őrült... pár darab még hiányzik!''
-
Zoo123
senior tag
Az új generációról 7xxx van már valami hír?
Vagy ezek is úgy jönnek mint a 6xxx-es széria: majd decemberbenAz 5850 már nagyon várja az utódját egy 7950 vagy 7970-es formájában, de csak akkor ha legalább 2x olyan gyorsabbak lesznek mint az 5850.
''Nem vagyok komplett őrült... pár darab még hiányzik!''
-
Zoo123
senior tag
válasz sonicman89 #4299 üzenetére
Ahogy már előttem mondták: a Catalystban a digtal flat panel\properties kipipálod az "Enabkle GPU scaling" opciót majd a "scaling options" csúszkával beállítod teljes képernyőre.
[ Szerkesztve ]
''Nem vagyok komplett őrült... pár darab még hiányzik!''
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- MIUI / HyperOS topik
- Jövedelem
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Yettel topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest