- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz bozont #26115 üzenetére
Ahogy most kinéz a brutál GPU Q2-ben jön. Kisebb Vega 1070 szinten meg mégkésőbb, ha ez igaz.
Legrosszabb esetben több mint fél évig kell kihúznod egy 480-al(?). Szerintem ez már bőven túl nagy kompromisszum. Újonnan 135K körül kifogsz egy jobb 1070-et, pl MSI Armor, vagy használtan 120-125K is akár. Kompromisszummentesen...a te prociddal mindenhol "ultra 60". Aztán elpasszolod ha itt az idő. (Nyáron októberi Vegára számítottam, ahhoz képest összejöhet 1 év csúszás is?)A Polaris 10 "refresh" lehet beéri az 1070, de gyors kódokban csak, azt meg csak az új játékok alkalmazzák, és abban is feltehetőleg csak az AAA játékos nagy studiók, ráadásul változó mértékkel. Meg az is mikorra lesz kitudja...
Engem pl ezek az új játékok, rókabőr FPS-ek nem mozgatnak meg... a DX12 patch tákolmányok pedig csak megkeserítették eddig a gamerek életét... reméljük előbb utóbb megtanulják majd használni, és akkor nem lesznek mikrolaggok és egyéb szépségek.Ha majd lesz rendes kis Vega, rendes áron, rendes DX12 játékokkal, akkor talán elpasszolom az 1070-et és cserélek. Addig meg "béreltem". 480-al talán picit kisebb veszteség, de sokkal nagyobb kompromisszum.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Asszociációs játék. :)
- Külpolitika
- Windows 10
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Palworld - Alig jelent meg a korai kiadás, már 2 millió példányt adtak el belőle
- Fűzzük össze a szavakat :)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Digitális Állampolgárság Program
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- PNY GeForce Quadro RTX A2000 6GB -ÚJ/AKCIÓ/-
- INGYENES SZÁLLÍTÁS! EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X 384bit
- Csere-Beszámítás! Zotac Trinity 4090 OC 24GB GDDR6X Videokártya
- ASUS TUF RTX 4070 Ti Gaming 12GB
- Gainward RTX 4070 Ghost 12 GB szinte új videókártya - 34 hónap Alza garancia