- VR topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen SSD-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Fujifilm X
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
-
PROHARDVER!
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
razor03 #39653 üzenetére
A 6C/12T 1600AF nálam jól megy évek óta a belépő Asus Prime B450M-A lapban. Wrait Prism lefele is fúj, és a ház is be van ventizve rendesen.
Tuning is volt, de csak tesztre 4.1GHz, napira viszont fix 3.4GHz- en megy, bőven elég.
Pld az X99 kínai lap is támogatja a 20magos procikat is, de én csak 8C/16T- t tettem bele, annak ellenére hogy aktív a VRM hűtése.
A hobbi Zenemben(3800X) meg a második CPU ventit lejjebb szereltem, ráfúj a VRM bordára is. 4.65GHz- et megy allcore, de 4GHz- en használom, gamere is elég ez... -
_DiEGO_
őstag
válasz
razor03 #39619 üzenetére
Szia!
Ezzel kellett volna kezdeni:
https://www.asrock.com/MB/AMD/A520M-HDV/index.hu.asp#CPU [link]Plusz ott van melyik CPU milyen ramot lebontva:
Cezanne
Vermeer
Matisse
RenoirA Ryzen 7 2700x Pinnacle Ridge nincs a listán
Oda kell figyelnién is megvettem 2x16GB Kingston FURY RENEGADE 3600MT/s ramkitet [link] és
sajna benéztem.
TUF GAMING B550M-PLUS vasam Ryzen 5 5600G CPU-val, de támogatja a TUF GAMING B550-PLUS már, igen és akkor tuti ezt néztem beszal nagyon odakell figyelni akár CPU és RAM támogatásra is.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
razor03 #39606 üzenetére
Lehet nem támogatja a lap a cpu-t vagy a bios, ami rajta van már nem tartalmazza a 2000 megoldásokat, b550 tomahawk-ban használtam én is 2700 cpu-t, de ha jól tudom egyik későbbi biosnál kikerültek a 2000 megoldások. Esetleg SMU Checker programmal nézd meg a bios miket tartalmaz, itt a topikban volt róla régebben szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Tesla topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android szakmai topik
- Autós topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- VR topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged