Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Omli85
őstag
Nekem nem igen ment mondjuk 60 fok főlé a vrm de így sem hajtom 3.7 felett mert totál felesleges. Játékra így is elég amúgy is inkább a 390 a visszatartó tényező
. h264 h265 encode alá meg pláne tök mindegy, hogy 3.7 vagy 3.9 minimális a különbség sebességben. Ellenben irritál ha 60 fok fölé mászkál a cpu ha nagyobb projektet kódol a gép szóval teljesen jó nekem egyelőre a 3.7 is 1.25v mellett
.
Így még hűvös is és a teljesítmény is megvan. Bencselgetni max feltekerem ha ahhoz van kedvem de ahhoz meg megvárom a "végleges" biost
. Ami meg még odébb van szerintem.Amúgy bios verziónként változik a tuning helyzet is nekem ezzel az új beta biossal nem viszi ugyanazon beállításokkal a 3.9-et stabilan ami előtte simán bírt mindent pl
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen joysticket vegyek?
- Vga driver + kék halál
- sziku69: Szólánc.
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xbox Series X|S
- Tudományos Pandémia Klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Anime filmek és sorozatok
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. h264 h265 encode alá meg pláne tök mindegy, hogy 3.7 vagy 3.9 minimális a különbség sebességben. Ellenben irritál ha 60 fok fölé mászkál a cpu ha nagyobb projektet kódol a gép szóval teljesen jó nekem egyelőre a 3.7 is 1.25v mellett