Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • chopin42

    őstag

    No urak, hölgyek(?) :C
    Kb 24 cinebench (beállításonként legalább 4), egy óra aida extreme, meg 12 óra prime 95 blend, valamint ma további cinebench, meg aida stressz után kijelentem, hogy stabil 6/12 3.7@1.256-on :) Kell majd egy jobb hűtő, mivel ezzel a prime 79 fokon tetőzött, aida meg 73 fokon, de normál használat alatt szerintem megáll 70-ben. Bios 0805, teszt pedig szűz windowson, friss telepítés után ment (illesztőprogramok, minden egyéb nélkül). AiSuite 3 véletlenül sem kerül fel a gépre, valószínű az fagyasztotta szét. Amd oldaláról szettem a chipset drivert, mert az a legújabb, nem rak fel sok sz@rt, mint as asus. Maga a lap bitang jó amúgy, vrm hw infó szerint nem ment 65 fölé. Beállítások:3x.0.00625, cbs off, szorzó 37, ram docp, llc 3, 130%, phase control extreme. Prime x370 pro ;]
    Tudom, lehetett volna 24 óra prime, meg occt, meg ibt, meg ezek egyszerre, meg smallfft, large fft, stb...De így is gyilkoltam eleget, nem akarom megrövidíteni az életét :)
    Megtörtént életem első pasztázása is, de sajnos kb 1 fokot nyertem vele, (mx4, lehet picit keveset raktam, meg ilyne bankkártya-kézzellábbal elterítést használtam, legközelebb a vékony x, ha hűtőt cserélek). Gyári hűtőről mag a prociról "élmény" volt leszedni a régi pasztát, főleg hogy lefolyt az oldalán. Kicsit sokat raktak rá, túllóg a procin.

    [ Szerkesztve ]

    Szakmai kérdések csak a fórumban...

Új hozzászólás Aktív témák