Hirdetés
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wassabi11
aktív tag
Lenne egy off kérdésem ha az alaplapban elhajlik a láb intelnél vagy az amd oldalon a procin elhajlik pár láb, és vissza hajlítod az alaplapon vagy a procin, befolyásolja a ram slotok működését?
-
cyberkecsi
csendes újonc
-
Alvin_ti4200
félisten
Are you ready for some p0rn...?
(a minőségért elnézést kérek, sajnos nincs jobb eszközöm erre a célra)
[ Szerkesztve ]
-
juhasz22
aktív tag
Lenne egy olyan kérdésem, hogy Gigabyte AB350M Gaming 3 alaplap Ryzen 5 1600 al működőképes lenne ez a RAM kit :
https://oaziscomputer.hu/termek/5849/kingston-8gb-3200mhz-hyperx-predator-HX432C16PB3K28
(Még valami, kompatibilitási problémák elkerülése érdekében kérdezném, hogy vásárolt valaki manapság a fent említett mobo-bol? Ha igen milyen BIOS verzióval érkezett?)
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
iPhone SE (2020) --- Nintendo Switch™ OLED --- Sony PlayStation™ 4 Slim 500GB --- 55" LG C1 OLED
-
tankos50
tag
válasz
SECTORnooB #23982 üzenetére
üdv mindenki
""SECTORnooB""
igazad volt , megvettem a memóriát s bár nincs a lapom listájában de megy mint a villám
3200-őn megy a bios szerint
köszönöm a hasznos és jó tanácsot
ezt vettem : F4-3200C16D-8GRK
[ Szerkesztve ]
-
raubisoda
senior tag
válasz
cyberkecsi #24004 üzenetére
Mennyi ramod volt benne és melyik foglalatban?Melyik biost használtad és hogyan raktad fel őket?(sorrendre gondolok).
104 pozitív és 0 negatív https://outervision.com/power-supply-calculator
-
Sz4bolcs
senior tag
Egy hét után távoztam közületek a stabil (kop-kop) kongiggal, egy gyors pstate tuninggal... 😃
Fehér led, bios képtelen visszatölteni magát. -
Peace
veterán
Sziasztok!
7 éves lesz a kis masinám most áprilisban, így eléggé időszerű lenne egy kis upgrade. Nagy dilemmának tűnt ez az R5 1600 vs 1600X. Külföldi oldalakon is és itt is visszaolvasgattam "1600 játék" kifejezésekre keresve. 90%-ban single játékra van használva a gép, a többi 1080p-s filmnézés TV-n. Úgy olvasgatom, hogy az 1600-as teljesen jó erre a célra. Szimpatikusabb is, mert benne van a hűtő, így lehet spórolni egy kis pénzt. 16 GB RAM menne mellé, GTX 1060 6 GB az maradna. Nyugtassatok meg, hogy jól látom a helyzetet és nem kell nekem feltétlen az X-es változat.
-
Sz4bolcs
senior tag
válasz
Beretvás #24019 üzenetére
Rog strix b350-f + 1600 kombó
Próbálkoztam pstate tuninggal, ehhez visszaflasheltem a biost 0809-es verzióra.
Ezután beállítottam pstate0-hoz 1,25V 3800mhz-hez tartozó értékeket, majd pstate1-hez 0,5(?) V-hoz és 1500mhz-hez tartozó értéket.
Valszeg ez utóbbi volt a probléma, gép restart, majd sípszó nélkül alaplapon levő fehér led folyamatosan világít sötét képernyő.
Próbálkoztam jumper resettel, és gombelem kivétellel, nem használ.Majd utánaolvastam, és azt találtam, hogy a 0809-es bios másnál is csinált ilyet hibás pstate tuninggal, ugyanis a pstate tuning olyan beállítás, ami a cmos resettel nem áll vissza.
A legbosszantóbb, hogy pont meglettek azok a beállítások, amiken 3800mhz-n a konfig beton stabilnak tűnt
Még a hőmérsékletek is annyira elfogadhatónak tűntek, hogy pont letettem a vízhűtés vásárlásról... -
cyberkecsi
csendes újonc
válasz
raubisoda #24015 üzenetére
Szia!
Úgy rakattam össze a pcx-es srácokkal, pont az ilyen esetek miatt, nehogy rám kenjék, hogy én csesztem el valamit. Áldom is érte az eszem.
Amúgy Crucial 2X4G DDR4 2400Mhz Ballistix Sport LT memóriák voltak az A2, B2 helyen. Illetve a legújabb Bios verzió, ezt is velük rakattam fel, bár már utána megnéztem magam is, hogy miként kel frissíteni, és valóban a legújabb volt fent.
-
raubisoda
senior tag
válasz
cyberkecsi #24029 üzenetére
Nekem anno a 3.00-ás biossal jött azóta mindet végig zongoráztam.Jelenleg az általam felrakott 3.40-es van fent.Hiba off fagyás off.Lehet ez már másik szállítmány volt?Nekem 2x4 G.Skill van benne 2133-as 2666-on.R5 1600 3900-on.Gondom semmi remélem így marad.Én magam raktam össze mint minden vasam de a gar az gar.
-
Komplikato
veterán
válasz
Lukitomi #24021 üzenetére
Meglepne ha így lenne, rá kell kérdeznie Fiery mesternél, hogy ez így micsoda?
Vagy van sokkal újabb, vagy minimum Béta verzió ami jól ismeri fel ezeket.
Anno az s939 Sempronnal volt utoljára olyan, hogy nem jól ismerte fel."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Lukitomi
aktív tag
válasz
Komplikato #24032 üzenetére
Néztem a lapját nincs újabb bios, még béta sem, az aida-t meg egy ideje nem frissítették, szerintem a következővel jó lesz!
-
raubisoda
senior tag
válasz
Lukitomi #24034 üzenetére
Aida64 beta 5.95.4564 2018.03.02
friss mint a ropogós kenyér.
-
wassabi11
aktív tag
Halo.
Valaki próbálta már ezt a Biost 7A34v1C ?
-
BandiT85
aktív tag
Sziasztok!
Intel oldalról jönnék "át", egy sima 1700-ason gondolkozom, viszont SLI-képes alaplap kellene. Az tudom hogy az x370 chipsetet kell választanom, viszont mindegyik tudja az SLI-t, vagy azon belül is van olyan amelyik nem?
Melyek az ajánlott lapok ebben a kategóriában? Nem kell semmi Rgb, vagy csicsamicsa...
Köszönöm a válaszokat!
-
coolabácsi
tag
MSI B350M Gaming Pro tulajok ! A legújabb hivatalos bios-ra nem szabad frissíteni (7A39v2C) mert enyhén túlfeszeli a ramokat
~1,5 - 1,55v !!! . Én belefutottam a problémába és egy pár napig úgy ment, mire észrevettem
a dolgot.Bétát kell helyette használni V2.D2 [link]
[ Szerkesztve ]
-
BandiT85
aktív tag
válasz
SECTORnooB #24046 üzenetére
Nem baj ha nem 100K, de egy 50-60 belefér, sőt sztem annyi kell is.
Mondjuk 40 körül van ez: Msi x370 sli plus, a neve alapján csak megy az SLI..
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
BandiT85 #24047 üzenetére
Szűk egy hét után nem tudok felhozni ellenérvet a Gigabyte X370 Gaming K5 ellen, én még 44 ezerért vettem iPonban, ha még mindig akciós, szerintem nem rossz vétel. A másik lap, amit néztem nekem is az MSI X370 SLI Plus volt, de a Giga nyákja jobban tetszett
Ez nálam szempont volt, valószínűleg nálad nem az
[ Szerkesztve ]
-
BandiT85
aktív tag
Köszönöm a segítségeteket!
Még rágódok egy darabig rajta, úgy is még vagy 3 hét mire megjön a vizesblokk. Amúgy ráakadtam az Msi x370 gaming carbonra, azon két db m.2-es csatoló van, ami nagyon szimpatikus, de vagy 20 éve nem volt Msi lapom, igazából csak Asus.
Alvin_ti4200: Aláírom, tényleg f@szán néz ki az a Giga deszka, ledeket meg gonodol ki lehet kapcsolni...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Építő/felújító topik
- Formula-1 humoros
- Breaking News: tropára ment a hatszázezres iPhone 15 Pro Max
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kínai, és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- Amazon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 11 - népalma