- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD FX
- Házimozi belépő szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BReal
addikt
válasz Tubica #24669 üzenetére
Szia! Én azt ajánlom, várj a vásárlással. Ha picit előbb írsz, Black Fridaykor voltak XFX RX 580 8GB-os modellek 90-95e Ft körül ha jól emlékszem, viszont 105-110e Ft-ért egyszerűen nem éri meg. De a 1070-ek is 140e-től kezdődnek.... Várj, ez a legjobb tanács, amit adni tudok.
Egyébként Boldog Új Évet a fórumlakóknak.
[ Szerkesztve ]
-
lacus83
senior tag
válasz Tubica #10142 üzenetére
Egyszer nekem is volt ilyen hibám,pedig én gyári DP kábellel használom a Hp 2475W moncsit (Hp/foxconn E124936-g Displayport Cable )
Konkrétan valamelyik non whql driver csinálta,frissítettem,azóta se semmi problémám.Dp kábel :
Nem poén,ha kell adnak egybe 300m-t.A 2-3 m feletti minőség romlásról ennyit egyébként.Ha minőségi nincs az az Isten hogy rossz legyen.
Olyan ez mint az rc kábel van 20 ezerért is meg 200 ftért is.[ Szerkesztve ]
MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
TIT
veterán
válasz Tubica #10150 üzenetére
Nem biztos
Nekem 11,8-as a kábel és próbáltam dell-t és most aranyozott 1,8-ast unitec-et.
Monitor nem lehet,vidikari nem lehet és kábel se lehet,driver se...akkor x-akták.
Az 5m sok,akkor inkább delock.Állítólag I5 kevés már játékokhoz,amit én se hiszek.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz Tubica #10147 üzenetére
Ezt próbáld meg elöször,aztán ha akkor sem akkor nézünk kábelt.A monitorhoz amugy nem adtak?
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz Tubica #10144 üzenetére
Igen ennek birnia kellene,csak nekem elég nonamenek tünik... lehet megére befektetni egy komolyabb kábelba.
Szerk: Most nézem azért ez nem is annyira noname... ennek birnia kellene...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Hobbbyt
őstag
Szia
Digitális jelről beszélünk, így a kábel minősége tökéletesen alkalmazkodik a rajta átmenő jelhez. Működik vagy nem.
A többi már a te döntésed.A freesync-hez nem értek, még a v-sync-et se szoktam használni.
[ Szerkesztve ]
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
trufa12
addikt
Lehet azért hogy ne peregjen annyit a venti.. ne melegedjen a kártya annyira...
Én vga-t mondjuk tuti nem feszelgetnék alul... procit kicsit lejjebb vettem hogy ne melegedjen, nyomtam rá 1 kis oc-t aztán annyi .[ Szerkesztve ]
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
Yany
addikt
E-pénisz méregetésén kívül sok értelme nincs a hsz-ednek, ráadásul a RAM-ok is többet esznek megtolva, ami szintén feladatot ad a hűtésnek. Arról nem beszélve, hogy többet is ér, mint 1350-hez képest még picit feljebb mászni GPU-ban. Élettartam drasztikus csökkentésén kívül nem sok értelme van. De te tudod.
Remélem az "erősen" szó használata nem csapta ki a biztosítékot mindenkinél és eljut a hsz infotartalmáig is. :Đ
@Pepeeeeeeeeee: nem tudom, hogy a paszta mennyire volt gáz, de én inkább gyanakszom arra, hogy nem feküdt fel rendesen a borda. Durván hangzik, de ezt sejteti, hogy 2300-2400-as fordulaton is még emelkedik a hőmérséklet szépen lassan egy húzós BF4 alatt. Nincs olyan gagyi paszta, ami ezt okozná. Még Bacsis szilvalekvárja is hatékonyabb. Szóval szerintem ha segített is az MX4, inkább az erősebb rugók és a megpiszkált borda (értsd: levesz/felrak) segíthetett. Csak sejtem, nem tudom, a lényeg a végeredmény.
[ Szerkesztve ]
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
myckey
veterán
Ott vagy a szeren!
De azt a memóriát inkább megtornáznám, annak még több gyakorlati haszna lehet.
Ezt pedig ne tedd Off-ba, semmiképp sem!
Több köze van a topichoz, mint az előző oldalakon elhangzott marhaságoknak.[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
-
trufa12
addikt
Ruházz be egy intel gépre . v várd meg a zent.
Szerintem ez a monitor bőven elég mindenre, a képe meg brutális és olcsó is.
De persze lehet ips 32colnál maradnod . Csak nem tudod miről maradsz le Én ips 27ről váltottam erre, és élvezem , képileg meg nem sokkal rosszabb az ipsnél mert szépen belehet lőni a színeit. A belátási szöge ami ugye a tn jellemzőjét mutatja viszont nem hátulról hanem szemből nézi az ember így tök mind1.Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
füles_
őstag
A százalékban megadott ASIC Quality a köztudatban a GPU tuningolhatóságát jelzi.
Minél magasabb az ASIC Quality annál jobban szivárog a GPU (többet fogyaszt),ezért jobban tuningolható.Minél kisebb annál kevésbé szivárog a GPU (kevesebbet fogyaszt),ezért kevésbé is tuningolható.Bár van olyan eset is amikor alacsony ASIC Quality ellenére is brutális tuningit bír a GPU-ezek a legjobb csipek
Ez a szám egyébként attól függ hogy a GPU hol helyezkedett el a waferen.A legjobb minőségűek a wafer közepéből születtek,míg a kevésbé jó minőségűek a wafer szélébőlNekem sajnos még nem volt dolgom FreeSync monitorral,de azt mondják nagyon jó dolog.Ha teheted akkor mindenképpen FreeSync monitort vegyél!
-
-
BReal
addikt
Első kettőre nem tudok válaszolni, illetve a CPU valószínű kevés hozzá.
-72 fok tökéletes.
-1440p-nél teljesen játékfüggő, pl. Max grafikán Doom Vulkan 80+ fps átlagban, BF1, GTA5 lazán hoz 60+-t, Forza Horizon 3 54, Rise of the Tomb Raider és FC Primal 50, Witcher 3 és Division 45 körül. Deus Ex High/Ultra keveréken 41 fps. Szóval ha nem fétised a 60 fps, akkor kimaxolva jelenleg az összes játékot normális sebességgel elviszi 1440p-n (még az olyan NV favorizált játékokban is, mint a Metro, és a non plus ultra Project Carsban is 51 átlag, 45 minimum fps-t mért a Tomshardware), ha pedig nagyon ragaszkodsz a 60-hoz, akkor eggyel visszább véve a grafikai beállításokat kb. mindent visz minimum átlag 60-nal.
-Ha mindenképp AMD prociban gondolkodsz, várd meg a Zent, ha nem váltja be a hozzá fűzött reményeket, cserélj Intelre.[ Szerkesztve ]
-
bivalyolo
őstag
1. próbáld ki a trixx-et.
2. hiába a 4.6ghz az az fx gyenge ahhoz, hogy ilyen felbontáson meghajtsa a kártyát.
3. 72 fok most még okés majd ha meghajtod jobban valszeg feljebb kúszik
4. jó lesz a 1440p főleg a proci miatt max nem ultrán hanem "csak" highon játszol az újabb címekkel."Let's agree to disagree!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- World of Tanks - MMO
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Path of Exile 2
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD FX
- Házimozi belépő szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mozilla Thunderbird
- További aktív témák...
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- SAPPHIRE Radeon RX 470 Mining Edition 4GB - REJTETT HDMI-S - AKÁR 5 HÓNAPOS MEGTÉRÜLÉS
- AKCIÓ! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- rtx 2060/super videókártyát keresek
- AKCIÓ! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest