- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- LG LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Milyen processzort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee0307
őstag
Ennyi hsz után tuti kivágnak a topicból
.
Még annyi tűnt fel, hogy ha lejjebb vettem még 5 mV-al a feszültséget (1200-ról 1195-re) akkor is 1200 mV-ot ír a progi gpu vidnél. Ha lejjebb vettem 1190-re, akkor volt 1194 a gpu vid.
Szóval itt sem pontosak a beállítások, vagy mitől van ez? Van egy tól ig határ aminél van egy fix érték?
-
zolee0307
őstag
Érdekes ez a vga, meg a program.
Planetside 2 alatt tesztelve a -10 mV okés. 0 % power limittel a vga max hőfok 75 C, de jellemzően ez alatt van, szóval jó a hőfok. Viszont a gpu kihasználtság eléggé ugrál, valamint a max frekvencián nem megy a gpu, kb olyan -100 mhz-el kevesebbel megy. Ha feltolom a power limitet, akkor fixen 1545 mhz-en van a gpu, a kihasználtság sem ugrál annyira, de a hőfok 82 C-ig felmegy. A kettő között egyébként ahogy néztem olyan 5-15 fps különbség van.
Másik játék (Elite Dangerous) is hasonló a helyzet, annyi, hogy ennél a játéknál a gpu kihasználtság nem ugrál, folyamatosan 100 %-on van.
Érdekes, hogy a hwinfo a gpu vid max értéknek most is írt 1300 mV-ot, holott a beállított 1200 mV. Ezt nem értem.
A memória feszültséget múltkor levettem 800 mV-ra kifagyott a rendszer. Most megint levettem, most nem fagyott ki a gép. Köze lenne ehhez annak, hogy a gpu fesz már csökkentve van?
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- LG LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- SSD kibeszélő
- Háztartási gépek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- EVGA GeForce RTX 2060 SC GAMING 6GB OC!
- Hibás/Kis hibás/Hiányos,Működő/ Teszteletlen Hardverek és egyéb 500ft-tól.
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- Eladó Sapphire Radeon RX 6900 XT Nitro+
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest