- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SECTORnooB
addikt
válasz MasterMark #31075 üzenetére
Én 144Hz Vsync mellett nyomom a freesyncet és működik.
-
SECTORnooB
addikt
Sziasztok!
Van olyan 590 tulaj, aki 2250Mhz felett járatja a memóriát?
Nálam mint utóbb kiderült GPU atomstabilba az 1660 a maximum, 1680-nál 1 óra BFV után befagy. -
SECTORnooB
addikt
válasz ->Raizen<- #30872 üzenetére
Én ilyet használok Monitorhoz is és a Tv-hez is.ISY HDMI
-
SECTORnooB
addikt
válasz Morris #30846 üzenetére
Hát például állítsd be a ventivezérlést,optimalizáld a füledhez.
Ha meg a fogyasztás zavar akkor vegyél visza a feszből és egy kis kísérletezgetés után betudod állítani frankón a saját igényeidhez.Én 1660Mhz-n használom most a kártyát így is bőven falatozik,de azért egy 50W-t spóroltam az 1680Mhz-hez képest.
Mondjuk engem a fogyasztás meg a hőtermelés sem izgat, most maximum 70fok .[ Szerkesztve ]
-
SECTORnooB
addikt
válasz turistakolbi #30255 üzenetére
Hozzám irányult?
Ezt sikerült kihoznom belőle, lehet,hogy megkéne próbálnom az 1700Mhz-t? 1700Mhz-n az elöbb be kresselt plafon 218W volt.[ Szerkesztve ]
-
SECTORnooB
addikt
Superposition mellett az 1680Mhz is stabil itt már 215W-t is bekajál autómatán.Elméletileg hol lenne a Polaris vége?
-
SECTORnooB
addikt
Auto fesz mellett GPU: 1600, Ram: 2250Mhzn 185W dédelget magához maximum.Memória és GPU részéről mennyi az a maximum freki amivel érdemes próbálkozni?
-
SECTORnooB
addikt
Értem hát érdekes eddig 75 fok volt a maximum most 65?!
Venti vezérlést nem állítottam az órajelek: RAM: 2250 és a GPU: 1560 végig.
Fogyasztás max 160W?! átlag 145W?!
Ha valaki rendelkezik 590-el megoszthatná a tuning tapasztalatait,mondjuk nem hiszem,hogy a nagyhatalmú pajtások sokmindent hagytak 12nm-en pasztőrözött kicsikébe.[ Szerkesztve ]
-
SECTORnooB
addikt
Sziasztok!
RX590-en kitolnám a TDP-t, de nem tudom hol kell segítenétek?
Bocsánat a láma kérdésért,de 14 éve nem volt Radeonom, annyi világos,hogy a Radeon settingsbe. -
SECTORnooB
addikt
válasz Csokishurka #30012 üzenetére
Én a nitro+-t venném
-
SECTORnooB
addikt
Az fps szám egy dolog, az meg egy másik dolog mikor játszol benne vagy a tutiba, de beáll a kép egy másodpercre, mert elfogyott a 4Gb.
No persze szó se róla, hogy a legtöbb esetben felesleges a 8Gb, mert ahová kéne oda már az erő a kevés. Ramból se tudsz venni 16Gb helyett csak 2x5Gb-ot,ez van nyelni kell. -
SECTORnooB
addikt
válasz #48613632 #29344 üzenetére
Nem akarok felszállni erre a vonatra, de a GtaV-ben sem elég a 4Gb Vram, a Gpu nevetve viszi a Very High-ot és mellé nálam bekér 4.8Gb-ot, anno 1060-al ugyan ennyit.
De még a Dirt4 is ugyan ide tartozik, ha a Gpu-ban megvan a Kraft miért kéne vissza fogni?[ Szerkesztve ]
-
SECTORnooB
addikt
Sziasztok! A kártyához járó 3 ajándék játékot, hogy lehet beváltani?
-
SECTORnooB
addikt
válasz kisselandras #29132 üzenetére
Ha ez ebben a formában igaz, mondjuk még így sem teljesen értem, BFV és a 4 nem egy kutya.
RX580-asod valamilyen hardveres problémával küzd. -
SECTORnooB
addikt
válasz kisselandras #29128 üzenetére
Nem teljesen értem, BF4-ig világos.
Azon kívül én lowon játszom 1080p-be, mert így lehet látni a legtöbbet és itt van a legtöbb fps. -
SECTORnooB
addikt
válasz MasterMark #29116 üzenetére
Ha már CF-régen volt híd mostmár miért nem kell? Zöldeknél még mindíg van.
-
SECTORnooB
addikt
Egy furcsaságot megosztanék veletek amit tapasztalok az 590-el, jelenleg BFV-ben lowon 1080p-n 100%-on pörög a kártya, a 2600X sokszor nem boostol fel 4Ghz-re "csak" 3.9Ghz-re anno a 1060-as mellett kivétel nélkül 4Ghz-n pörgött +-50-75Hz, de inkább plusz. Just Cause 4-be ami inkább kevesebb magot használ 590-el van hogy 5 másodpercig ig tartja a 4150Mhz-s tempót, anno a 1060-assal ilyet soha sem láttam ott 4050Mhz volt a plafon.
-
SECTORnooB
addikt
válasz #40729088 #29098 üzenetére
Ebben igazad van mindenkinek más az igénye.
De viszont ha kevesled az erőt, elsősorban nem videókártyát kell fejleszteni,mert az FX a nagyon szűk keresztmetszet, és nem lenne meg az a teljesítménybeli ugrás így felesleges is.
Én azt mondom ha kell a kraft vegyél egy 1. generációs Ryzent már kábé fillérekért utánnad dobják.
Nálam anno sajnos a GTX960-ba is hagyogatott az FX.
HSM:
juliensorel: Én is szerettem a 1060-at ,de nagyon bökte a szememet mikor ledroppolt BFV-be és széthullott a kép,most freesyncel össze se tudnám hasonlítani.[ Szerkesztve ]
-
SECTORnooB
addikt
válasz juliensorel #29090 üzenetére
Nekem volt 1060-om, és én azt mondom 590 inkább
HSM: Mihez mérten erős, én anno Q9550-et váltottam egy FX6300-ra BF4-be 5x annyi fps-t nyögött ki magából ugyan azon kártyával[ Szerkesztve ]
-
SECTORnooB
addikt
-
SECTORnooB
addikt
válasz juliensorel #29055 üzenetére
Áhh köszönöm, akkor nem veszek.
Igen fordítva, mert sztem így nagyobb légtömegbe tud "levegőzni" mintha a poros asztal felöl lenne. -
SECTORnooB
addikt
válasz SECTORnooB #29050 üzenetére
Úúúh,még minden defaulton....gyerekek azt kaptam amit vártam
BFV-ben,jóval fixebb, illetve több fps-t nyom ki magából mint a 1060-as,olyan helyeken van 140fps felett ahol anno bezuhant 100 körülire és ezt még meghinti egy kis freesyncel is.Igaz a hőfokok maximuma 75, ez több mint 15-el több mint a 1060-al volt,de ez a része annyira nem hat meg, no meg a kábé dupla fogyasztás sem.
Az lehetséges,hogy jobban megpörgeti a processzort is? mert átlagba 1-2fokkal melegebb ő is.
Valamit érdemes állítani a kártyán?
Úgy látom mintha kicsit leejtene a kártya, érdemes venni alá támasztót vagy nem vészes a dolog és hagyhatom így is?[ Szerkesztve ]
-
SECTORnooB
addikt
Sziasztok! Úgy néz ki, szerdán elviszik a 1060-asom, és rögtön meg is rendelem az 590 Nitro+-t. Mit javasoltok majd állítani az első indítás után?
-
SECTORnooB
addikt
Valaki tudna pár szót mondani az RX 590 Fatboyról?
-
SECTORnooB
addikt
Sziasztok!
Rx 590 Fatboy hogy sikerült? -
-
SECTORnooB
addikt
válasz Cyberboy42 #28731 üzenetére
Nálam végig 97-99%-os GPU kihasználtság van, mondjuk a CPU is rendesen dolgozik 65-85%.
Akkor nem jár maxon a GPU,ha éppen a Vsync fogja meg,tehát ebből gondolom és látom, érzem,hogy a 1060 kevés alá. -
SECTORnooB
addikt
válasz Looserke #28727 üzenetére
1060 mellett Devastation-ön kívül mindenhol megvan a fix 120Fps lowon, Devastation-ön 105 - 120Fps között működik a dolog, így gondolom RX590-el meglenne a 120Fixen, vagy remélem ha mégsem akkor nem cserélek, azért lépném meg ezt a fejlesztést mert pont annyit kapnék minimális anyagi befektetéssel amire szükségem van freesync társaságában.
-
SECTORnooB
addikt
válasz Looserke #28725 üzenetére
Igazából elgondolkodtam egy RX590-en,mert lényegesen jobban fut a BFV alatta, mint a 1060 alatt és mással nem igen játszom,meg amúgy is freesync 144HZ a monitorom igaz 120Hz-ra van beállítva a GPU limitem miatt.
Ha megtennéd,hogy kikapcsolod a Vsyncet és leméred,hogy devastation-ön mi az átlag fps-ed lowon, nagyon megköszönném. -
SECTORnooB
addikt
Valaki nyomul BF5 el RX590 társaságában?
-
SECTORnooB
addikt
válasz kago akira #28002 üzenetére
Igen, vágom hogy több a lóerő a radeonba, de nem hittem volna hogy ennyivel többet eszik.
-
SECTORnooB
addikt
válasz kago akira #27998 üzenetére
Igen értettem, de nehezen tudja befogadni a szervezetem hogy 120w fogyaszt a 1060 16nm-en az 590 12nm-en 200w-t pl.
-
SECTORnooB
addikt
válasz Cyberboy42 #27984 üzenetére
Lehet érdeklődnék majd egy 590 után, teljesítményben minimális lenne az eltérés, de a freesync miatt talán megérne nekem a kártyám eladása után +10-20 ezret. Azt hittem feltétlen kell nekem egy vega56-1070ti teljesítményű kártya, de most kikalapálták a drivert és sokat javult a 1060 asom teljesítménye BFV alatt. Így tartja majdnem mindig a fix 120fps-t lowon.
Fogyasztás melegedés szempontjából milyen az 590, illetve milyen gyártótól lenne érdemes venni? -
SECTORnooB
addikt
Sziasztok!
Ebben a topikban fogtok az RX590-el foglalkozni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- További aktív témák...
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 365.000.-
- AKCIÓ! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest