- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balesz1899
aktív tag
Sziasztok!
Kaptam tesztelésre egy 2 gigás Sapphire Nitrot, hogy ha meggyőz, akkor jöhessen a 750 Ti helyére.
Melyik drivert érdemes most leginkább feltennem hozzá hogy stabil is legyen, de már azt a teljesítményt adja, ami benne van?Valamint mennyire elvárt a BIOS-frissítés a kártya használatához? B75-ös lapom van, de alap BIOS van rajta (AIDA szerint 12/11/2012). Viszont emiatt nem szívesen állnék neki frissítgetni.
-
Balesz1899
aktív tag
válasz
mariachi1989 #1179 üzenetére
Mindenképp kipróbálnám a dolgot egy másik, minőségi táppal is.
Az pedig alapszabály gépeknél, hogy noname tápokkal nem oroszrulettezünk. -
Balesz1899
aktív tag
Nekem nem baj, ha nem hozza stabilan a 950 szintjét. Mint mondtam, eddig 750Ti-ben gondolkodtam, annál pedig mindenképp erősebb lesz. GTX 950-et pedig még használtan sem találni annyiért, amennyiért itt az új, bolti példány kapható.
-
Balesz1899
aktív tag
Sziasztok!
Úgy döntöttem, hogy ideje lecserélni a HD 7770-emet, és eddig GTX 750 Ti-ket nézegettem itt a fórumon, amik használtan 27k körül mennek. Viszont ma megláttam a PCX-nél a 2 gigás Sapphire RX460-at 35k-ért és eléggé megingatott a GTX-es elhatározásomban.
A teljesítményével nagyjából tisztában vagyok (nagy vonalakban GTX 950 szint), viszont arról, hogy driver szempontból, esetleg minőségileg mi a helyzet az újabb AMD kártyákkal, sajnos le vagyok maradva.Mielőtt jöttök a 4 gigás verzióval, nincs sok szükségem a plusz memóriára, mert még csak FHD-ban sem fogok játszani, tekintve, hogy a monitorom 1680*1050-es.
Egy i3 2120 mellé menne egyébként, ha ez számít.
Van valami negatívum, ami távol kell(ene), hogy tartson ettől a kártyától?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest