- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjött az Acer szerényebb Navi 48 GPU-val dolgozó Predator VGA-ja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
Igen, ne állíts rajta semmit. Majd bekapcsol a ventilátor, ha kell. Igazából azért nem akkora hátrány a kis borda és az egy ventilátor, mert tényleg ez az egyik legkevesebbet fogyasztó videókártya, hiszen modern, mai kártya
60 fok fölé alig fog menni, ha jól szellőző házad van még így is.
-
PuMbA
titán
GTX570-en dupla venti és hőcső is volt (DirectCU II), mert prémium termék, ezért egyértelmű, hogy alacsonyabbak voltak a hőfokok
Most meg vettél egy olcsóbb fajta RX550-et, amin meg csak kis bordácska van meg egy venti....75-80 fokig üzemi hőmérsékleten vagy, szóval ha átállítod, akkor hangosabb lesz a VGA, mint alapértelmezetten. Egy autóban lévő motor hűtését sem kezded el módosítani, mert 90 fokos, hiszen az semmi neki és mindegyik motor gyárilag 80-90 fokon üzemel.
-
Ezt hívják félpasszívnek, mivel 50 fokon semmi baja nem lehet de a fülednek jót tesz.
Nekem most úgy van, hogy egy görbét vettem föl, ami pontosabban egyenes:
40 fokig 0%
40-től 80 fokig egy egyenes az egész, 80 fokon 100% a ventilátor, tehát 40°-on 0%, 50°C-on 25% 60-on 50%, 70-en 75%
80 tól 100%
Általában 64°C-ra áll be terhelés alatt (ez egy unlockolt RX460 azaz majdnem RX560 kicsit meghúzva 1240/1850MHz-re, TDP limit kicsit kitolva)
Viszont hiába állítom 0-ra, nem áll meg, nem tudom mi az oka. -
Az 50 fok még semmi. Hogy megnyugtasd magad a 74 fokos célt lejjebb veheted, te szükségesnek nem szükséges. Engem is irritálnak ezek a nagy számok, nekem is lejjebb van húzva a hőprofil, mert magától képes volt 80 fok fölé is engedni. Viszont ha meg 50 fok alatt van fölöslegesen megy.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjött az Acer szerényebb Navi 48 GPU-val dolgozó Predator VGA-ja
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest