Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hu, olyat csinalt most a kartya (Win10) alatt hogy csak "pislogtam en is vele rendesen"

Abu, komolyan, mi az oka igazabol a csikozasnak? Engem tenyleg erdekel. Holnap feltoltok egy videot, mert felvettem, zsenialis, a kartya csikozna, de a driver kiszedi, de a kartya nem hagyja magat, de a driver megint kiszedi es ez ment egy darabig, amint a Firefox-ot feltettem teljes kepernyore abbahagyta. amint vissza folytatta, ezt jatszottam egy darabig mar csak kivancsisagbol es egyszer csak abbahagyta.
Erdekes modon az esetek tobb mint 90%-ban ez bongeszohoz kotott, annak is az ablakos mukodesehez. Bovitmeny, memoriakezeles, beallitas? Most kivettem ket beallitast, figyelni fogom.
Na irok AMD_nek, kivancsi vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák

- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- 27% - MSI RTX 4060 Ti VENTUS 3X OC 16GB GDDR6 Videokártya!
- EVGA FTW3 ULTRA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- GAINWARD GeForce RTX 4070 Ghost 12GB GARANCIÁLIS, DOBOZZAL, SZÁMLÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest