- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- SSD kibeszélő
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Raspberry Pi
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Televan74
nagyúr
válasz
#45185024 #2788 üzenetére
Messze van még a VR áttörés.Sőt nálam elég olcsónak kellene lenni hogy csak úgy megvegyem.Vagy speciálisan ráírt kedvenc játék kell hogy legyen,ami mondjuk már hagyományos monitoros megjelenítéssel nem jelenik meg.De szerintem egy darabig ilyen nem lesz. A mi VR húzó lenne az a konzol,de ott is a tömeges elterjedésre a következő generációig várni kell.
-
Yllgrim
őstag
válasz
Ha van eszuk akkor varnak. Minden esetben varni kell jo par honapot, ezert is volt jo, hogy eloszor kiprobaltam a Ti-ket es vegul vettem a Fury X-et. Kiprobaltam a DK2-t, jo cucc lesz az OR, de varok vele. Nem kell mindig minden egybol, nem vagyunk ujra ovisok (neha jo persze ha mindennap szulinap/karacsony van)
Aki kiad egy Fury-ra az uj generacio elott par honappal penzt az egy eleg buta vasart csinal, en mar csinaltam parat, tobbet nem szeretnek.
Inkabb megvarom az uj generaciot, meg par honapot az eredmenyekkel es hajra. Ha egyszerre jon ki a ket gyarto termekpalettaja, es a Greenlandok vernek egy 30-40%-ot masszivan a konkurenciara minden szegmensben, akkor lesz egyedul instant buy, addig jatszok massal
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Mintha ennyire sürgős lenne Occulusért szaladni a boltba márciusban :d Amire kijönnek tényleg értelmes címek rá, addigra lesz alá jó HW is...AMD/NV oldalon is. Sőt lesz új Occulus is jobb felbontással, ami virtual cinema-hoz jobb.
Persze poénnak esetleg, de hogy ezért rohanjak félmillás gépet venni? Az mondjuk tény, hogy én szívesen használnék egyet, de orvosi VR segédeszköz fejlesztéséhez kutatáshoz - ott viszont nem a látvány a fontos, hanem a pontos megjelenítés. Ott hányingerkeltő mozgások sincsenek - ebből kifolyólag egy 970 is jó alá.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- XFX Speedster QICK 319 AMD Radeon RX 6750 XT (RX-675XYJFD - Azonnal átvehető, Számla + Gari: 2028.01
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- Külső táp nélküli Asus GeForce GTX 1050Ti 4 GB ! AkciÓÓ!
- MSI Radeon RX 6950 XT GAMING X 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Asus ROG Strix GTX 1070 8GB // Újszerű
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest