- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- E-book olvasók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Célegyenesben a Yettel TV
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Raspberry Pi
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszaa
őstag
válasz soultrapp #34328 üzenetére
Dokumentumokban elment minden mérést egy mappában, és a beállításokat a settings.txt-ben változtathatod arra, ha bemásolod azt egy az egyben amit feltüntettem.
(#34331) HSM
+1
(#34325) R3laX
Korábban is meg akartam már említeni, hogy mi a fenének teszel rá másik típusú biost? Mikor ez a lényege a bios editornak, hogy a saját biosodat úgy szabhatod át ahogy akarod, minden értéktől kezdve.
Azért is volt ismeretlen a vrm, mert az egy másik revizió a giga kártyából, ahol már lespórolták egy másik típusra a fesz szabályzót. Aztán meg csodálkozol az anomáliákon. +Lehet eltérő típusú vram.Nekem 13.9 3dmark v1.1 gpu score 8388 1200-on. 1100-en 2 kártyával meg 15247.
[ Szerkesztve ]
-
gyuszaa
őstag
válasz soultrapp #34322 üzenetére
Itt elérhető a v1.1, de most nézem tegnap óta ebből is van új verzió. Próbáld meg újra feltenni, és a systeminfo-t hagyd frissülni, ha rákérdez első indítás előtt.
Nem rossz, rendben vannak az eredmények.
Valley teljesen más. Egyik lényeges dolog, a dx11-es tesszeláció nincsen benne. De van dinamikus felhő, fényhatások, időjárás szimuláció.
Ez a közkedvelt, sok eredményt találhatsz itt is.[ Szerkesztve ]
-
DeadMeat
nagyúr
válasz soultrapp #34152 üzenetére
Csatlakozom HG-hez, nekem bf3 ezek a gondok megszűntek lap csere után. Hasonló jelenséget produkált, csak egy fx6100-al. Gyenge a vrm, a proci meg nem kiméli, simán előfordulhat, hogy a lap throttlingol ezen az órajelen hajtva is. Ultrán Op clusterfuck Mapon 64 fővel nem megy a min 60 alá nekem.A vga-nak, procinak simán kellene bírnia szvsz.
De ha nekem/nekünk nem hiszel kérdezz rá az fx topikban, van egy érzésem, kb ez lesz az első gondolat.[ Szerkesztve ]
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
=HG=
addikt
válasz soultrapp #34152 üzenetére
Ha csak 3,8 Ghz-en hajtod, akkor közel lehetsz a 100%-os kihasználtsághoz bf4 alatt. A vga-val semmi gond, minden ultrán sem esik be 30-ra! Proci megint csak bőven jó (persze ha nem fogod vissza ennyire) Marad a lap! Kukázd ki és vegyél egy normális lapot, vagy kérj Miki bácsitól !
-
gyuszaa
őstag
válasz soultrapp #34149 üzenetére
Én FX 8×××-et nem tennék abba a seggsziklába, alapon is throttlingolnak.
FX83××-et már ki is vették hivatalosan a cpu támogatási listából valahára, 4+1 fázis, lespórolt vrm borda.. és még finomhangolni is szar, vicc az egész. Nem beszélve arról, hogy egy 8320-at nincs értelme 4ghz alatt üzemelni, alapfeszen vígan megy az összes egy normális középkategóriájú lapban 4,4 Ghz körül, csak tc, apm ki és high/ultra llc. Rádásba ilyen ezres árkülönbségek vannak ha egy asus-t megnézünk, nem ezen a komponensen kell spórolni. (m5a97 evo r2.0, vagy egy m5a99 pro r2.0) -
DeadMeat
nagyúr
válasz soultrapp #34149 üzenetére
Ahogy gondolod. Én meg kb biztos vagyok benne, hogy amikor ekkora fps dropod van a lap visszaveszi a procit 3000Mhz-re. Én is és még sokan mások ezért cseréltem le azt a fajta lapot. 6100-al nem bírt el 4ghz-en alapfesz alatt, mit vársz egy nyolc modulossal? Én erre szavazok.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
DeadMeat
nagyúr
-
pilu85
őstag
válasz soultrapp #34146 üzenetére
amdk-nél valóban alacsonyabb a min fps :S ezért váltottam i5re holnapi kezdettel. de a 32 fps az miben akadályoz téged?
"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
pilu85
őstag
válasz soultrapp #34144 üzenetére
ha érdekel nekem egy 2120T 2*2,6 ghz + igp 800*600ba minden lowon 20-21fpst ad és még épp játszható nosharon
"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
R3laX
addikt
válasz soultrapp #34127 üzenetére
Biztos hogy nem.. Ezek a fos béták kb BF4-re épülnek.
B6: Battlefield 4 - improves performance up to 5%
B8: Resolves intermittent crashes experienced with Battlefield 4 on Windows 8 based systems
B9.2: DirectX 11.2 - Tier 1 Tiled Resources now supported on the following products:
AMD Radeon R9 280X
AMD Radeon R9 270X
AMD Radeon R7 250
AMD Radeon R7 240
AMD Radeon HD 7900 Series
AMD Radeon HD 7800 Series
AMD Radeon HD 7700 SeriesÉn visszaraktam a 9.2-t, mert már olyanokat befagyott, hogy csak néztem.... Ezzel most picit jobb, vagyis még annyit nem erőltettem .
ko-ko82: Nekem előző 7850 a B2-vel adott 3DMarkban a legtöbb pontot. Kb +100 pont. Azutáni Bétákkal csak ugyanannyit mint 13.9-el.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest