Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KAMELOT

titán

válasz ÁdiBá #8661 üzenetére

GTX680 legolcsóbb 470eu akkor nem értem mire fel ér egy GTX690 1000eurot?!?!
    Ugyanis egy HD7970 3GB 370euro. Szóval ezek a GTX-ek kicsit túl vannak árazva.
    Hamarosan már megjelenik a HD7990 6GB és 12GB-s verzióban. Reméljük az ára jóval olcsóbb lesz. Azaz olyan 6-700euro környékén.

(#8664) mlinus: helyedben inkább egy ASUS HD7950-DC2-3GD5 vettem volna főleg, hogy 3 év garancia van rá és a hűtése is jobb.

• Weareus

addikt

válasz ÁdiBá #8661 üzenetére

Na persze, az igaz, h. kissé elkéstek vele, de reménykedni lehet, meg hát azon is múlna, hogy mekkora teljesítményt hoznának ki belőle és mennyiért.

Ne mondja senki, hogy az Nvidia lehetetlen áraira nem férne rá egy kis frissítés (lefelé).
    Különben meg generációk óta hagyomány a 2 GPU-s kari, még az sem kizárt, hogy AMD-nél valami nagy dobásra készülnek (3-4 GPU egy nyákon, stb. :DDD )

Az új architektúráról: nem arról van szó, hogy nem lenne jó látni, de hát a mai játékok egy 7970 cf-et nem nagyon fognak meg 1920x1200-ban, de még 2048x1536-ban sem.

Szóval játék is kellene hozzá. :K

ricshard444:
    Látom, profibb vagy a kérdésben, mint én. Bár próbáltam keresni neten angol nyelvű cikkeket, topikokat amelyek arról szólnak, hogy a több kijelzős rendszerek mekkora adatmennyiséget jelenítenek meg (felbontás, buffer, stb.) és hogy ez mekkora mennyiségű VGA memóriát kíván, de sajnos több helyen írnak hülyeségeket, (ti. hogy ma 3 GB memória is bőven elég) így inkább felhagyok a kereséssel, mielőtt félreinformálom magam. :K

Új hozzászólás Aktív témák