- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
trufa12
addikt
Az miért van hogy ha újra indítom a gépet be kell lépnem a biosba és ki lépek akkor indítja csak az oprendszert, ha simán újra indítom nem látja a rendszert az ssd-n
UEFI bios.
[ Szerkesztve ]
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
trufa12
addikt
válasz Motion_Blur #32886 üzenetére
akkor ennyivel jobb a vga-d pedig ugyan az van nekem is csak ez nem msi hanem sapphire .
haha proci teszt nem kell köszi
[ Szerkesztve ]
-
trufa12
addikt
válasz Motion_Blur #32880 üzenetére
nem sokat dob rajta az i7 ! . én meg emiatt nyugodtam meg
[ Szerkesztve ]
-
trufa12
addikt
válasz fatal1ty1984 #32883 üzenetére
az mind1 magamtól beállítottam , ott a másik teszt lentebb .
-
trufa12
addikt
-
trufa12
addikt
Olyan elégedett vagyok . (hogy nagyon ) És nincs akadás, a vga- hozza amit kell neki, ráadás lap végett voltak gondjaim, ebben a lapban fix 63 fok a vga- és agyon van tuningolva de izom stabil ...
a proci is 4.6 ghz ... a ramokat is simán fel lőtte 1866 ra ...
nem kellett semmit sem trükköznöm .
egy dolog nem tetszett a dark rock advanced c1 felfogatása szerintem kicsit fikli faklira sikeredett.. (mármint a tervezés) mert ugye a socket -et nem lehet le venni az alaplapról .de a hátulján ott a vas, nah most még erre megy a hűtésnek a nagy lapja.. ami nem éppen illyeszkedik , de én le szartam oda csavartam és ennyi, a procin rajta a hűtés, de féltem hogy a lap reccsen de csak meg se görbült és stb...
szóval gondolom normálisan fel fogattam, mert néztem én videót de nem találtam , meg néztem a hivatalos oldalt is írják hogy fel megy rá , fel is ment csak véleményem szerint kissé kókány ez így ... nem érzem biztonságban magam persze le esni nem fog de 2 órát szereltem rá a hűtést hogy nagyjából 1 szintre legyen meghúzva és nehogy törjek valamit, hát para volt de megérte.
[ Szerkesztve ]
-
trufa12
addikt
-
trufa12
addikt
válasz Biguli #32861 üzenetére
Semmilyen amd procit nem javaslok
vagy legalábbis ez a8xxx
próbálkozz a 9xxx szériával (azt nem ismerem így nem tudom )de most váltottam a 8320 at 1 intel i5 4670 k ra, veri a procit persze oc-zva .) (de az is oc-z van volt ) és úgyis kevesebb pontot ért el .
meg játékok alatt is bőven meglátszik a változás.
Azóta boldog vagyok
nem törik a kép és stb. ezzel a lappal (z87 extreme 4 , seggszikla) az oc nagyon szépen megy vga-ból is kihoztam most 1100 mhz/6300 at .
[ Szerkesztve ]
-
trufa12
addikt
Össze raktam a configot,
hát durva . ) sokkal jobb az AMD -nél,
batman 60-90 fps között megy , idáig ami új játék azzal bírtam tesztelniamit még észre vettem , sokkal stabilabb maga a windows is. gyorsabban megy minden .
Nincsenek akadások, a játék közbe van de az gondolom a kis seagate 16 mb caches hdd miatt van, mert ezt most oda telepítettem .
Pl diablo 3 , tökéletesen betölt 0 akadás , ssd-ről .idáig hiába volt ssd-n amdnél akkor is voltak kisebb akadások . lassabban is töltött be .
Durva az intel még mindig nem mellesleg oc-ban is jó .
[ Szerkesztve ]
-
trufa12
addikt
válasz Sontir Fel #32824 üzenetére
az én ramjaimra 1.65 van írva alapból
1.50 ön használtam őket.
1866 mhz en .szóval szerintem lehet kenni nekik . (bár ha pl 1.4 voltos a ramod ) akkor azért ne tolj neki túl sokat.
Bár nem értem miért kell E-pöcsölni .
az ember többet tesztel próbálja bizonygatni hogy ok minden... pedig nem a paraszt tehet arról hogy nem ok a dolog....inkább játszanánk
látom a kollégának is fenn van a lol, world of tanks . minden inkább tesztel mint hogy nyomna 1 bot,mid top lanet.Hú de vigyorgósra sikerült a hozzászólás, de én ki nem törlöm bocsássatok meg, de még korán van .
[ Szerkesztve ]
-
trufa12
addikt
Hát én már annak örülnék ha minden flottul menne , nem hogy a játék az már csak hab lenne a tortán, holnap érkezik a procim , ma már a seggszikla lap megjött szóval idáig ok minden.
-
trufa12
addikt
Ezek driver gondok ... Minden nem kell aggódni . Senkinek . Mert engem 1 dolog idegesít hogy 3-4 gb kártyák amik 384 bittel vannak meg küldve ... Hogy a francba .-.- nem tudnak futtatni 1 játékot stabilan sima fhdban 60 fps-el...
mikor 7870 tahiti 1 kis tuningal a bf3 at még vitte 80 fps el ... Szó szerint mindent felhúzva a játékban...
Nah most akkor 7970 ... miért nem viszi az újabb játékokat... ebből gondolom driver gond...
Én néztem ilyen hardwarecompare v mi a franc oldalt . amin össze lehet nézni a vga-k egymáshoz viszonyított erejét.. hát a gtx 770 majd 1 szinten van , a 780 se sokkal veri ...
de akkor az oldal is le van fizetve ... mert én még sem ezt látomAmit még furcsállok .. assassin's creed 3 köztudottan elbaszott játék, és szintén 7870 , de még a 6950-el is ment Fullosan 50-60 fps el a híres bostonban...
valamelyik driverrel , már nem emlékszem, nah most a 7970 .. nem tudott stabilan 60 fps t produkálni le ugrott 30-40 re is akár... ugyan abban a konfigban ? nevetséges
de még a cinebench-ben is kevesebb fps-t hozott mint a 660 ti , pedig azért annál szerintem kissé jobbnak kéne lennie ...
az utóbbi 1 hónapban többet teszteltem mint játszottam... már agyam eldobtam
Ráadás a gépem sem volt 1 atom stabil a retek amd-től .Most váltok ugyebár intelre várok 1 kis csodát legalább a gép stabilitás ügyében és gyorsaságában .Még ha játék alatt nem is lesz számot tevő változás .[ Szerkesztve ]
-
trufa12
addikt
Sapphire 7970 em van, és pl facebook chat része fekete kockás és az a vicces az én accountom nem de pl ha más lép be nálam nála igen xD
csíkozott a kép is -.- át állítottam 1 es biosra-.- meg fel tettem a legfrissebb béta drivert és azóta nincs gondom .
Driveres gond ez csupán . Játék alatt semmi gond nincs .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- Asus Tuf 3080ti 12gb
- ASUS ROG STRIX Geforce RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X 384bit
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 350.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest